Ο Κάμπελ πιέζει την Μάκλσφιλντ για τις 180 χιλ. λίρες που του χρωστά

Gazzetta team
Ο Κάμπελ πιέζει την Μάκλσφιλντ για τις 180 χιλ. λίρες που του χρωστά

bet365

Το ποσό των 180 χιλιάδων λιρών ζητά ο Σολ Κάμπελ από τη διοίκηση της Μάκλσφιλντ, ο οποίος με τη στάση του οδηγεί σε καθεστώς εκκαθάρισης χρεών την ομάδα της League Two.

Η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Σολ Κάμπελ με την Μάκλσφιλντ τον περασμένο Αύγουστο, δεν σήμανε και το ομαλό τέλος στη σχέση των δύο πλευρών.

Λίγους μήνες μετά, ο παλαίμαχος διεθνής Άγγλος αμυντικός ασκεί πιέσεις στον αγγλικό σύλλογο για να λάβει ολόκληρο το ποσό που δικαιούται, οδηγώντας έτσι την ομάδα σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Συγκεκριμένα, ο Κάμπελ ζητά την καταβολή 180 χιλιάδων λιρών, για το διάστημα των 9 μηνών που ήταν προπονητής στο σωματείο της League Two και έχει υποστηρίξει την αίτηση εκκαθάρισης του συλλόγου, με την υπόθεση να εξετάζεται από τα δικαστικά όργανα και το φάσμα κινδύνου να περιλαμβάνει ακόμα και υποβιβασμό αν δεν συμμορφωθεί με τους κανονισμούς.

Προς το παρόν, από την πλευρά τους οι Αρχές έδωσαν προθεσμία δύο εβδομάδων στην Μάκλσφιλντ να διευθετήσει τα χρέη της, διαφορετικά η κατάσταση θα γίνει πολύ πιο ζόρικη για την πρώην ομάδα του Κάμπελ, ο οποίος πλέον, προπονεί την Σάουθεντ Γιουνάιτεντ.

 

Τελευταία Νέα