Δημήτρης Ιωαννίδης: Το next big thing της Φορτούνα Σιτάρντ!

Δημήτρης Ιωαννίδης: Το next big thing της Φορτούνα Σιτάρντ!

bet365

Από τον Λάζαρο Λάμπρου στον Δημήτρη Ιωαννίδη! Ο Φορτούνα Σιτάρντ κατέφυγε σε ακόμη μια ελληνική λύση προωθώντας από το περασμένο καλοκαίρι στην πρώτη ομάδα τον 19χρονο επιτελικό χαφ.

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2000 στο Έσεν της Γερμανίας και πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Ντούισμπουργκ, Σάλκε, Ντίσελντορφ και Ομπερχάουζεν, προτού μεταπηδήσει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Φορτούνα Σιτάρντ υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο τον τον περασμένο Μάιο.

Ο τεχνικός του ολλανδικού συλλόγου, Σγιορς Ούλτεϊ θεωρεί τον Ιωαννίδη ως επένδυση για το μέλλον. Ο ομογενής χαφ έκανε το ντεμπούτο στο ματς με την Άλκμααρ (4/8) όπου η ομάδα του συνετρίβη με 4-0, ενώ χρησιμοποιήθηκε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση (31/8) με την Χέρενφεν (1-1).

«Είμαι πειθαρχημένος, φιλόδοξος και διαθέτω μαχητικό πνεύμα. Έχω καλή φυσική κατάσταση, μπορώ να χρησιμοποιήσω και τα δύο πόδια, ενώ από άποψη τεχνικής κατάρτισης είμαι πολύ δυνατός» είχε πει χαρακτηριστικά ο γερμανοθρεμμένος μέσος.

Παράλληλα, τόνισε πως είναι box to box χαφ, με έφεση στο ανοίγει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. Ο Ιωαννίδης προτού υπογράψει στη Φορτούνα Σιτάρτντ, δοκιμάστηκε από τον ολλανδικό σύλλογο για μια εβδομάδα. Όπως υποστήριξε το ολλανδικό στιλ ποδοσφαίρου ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία του.

«Βρίσκομαι στην Φορτούνα Σιτάρντ για να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν με απασχολεί κάτι άλλο».

Ο γερμανοθρεμμένος χαφ δεν κρύβει την φιλοδοξία του να φορέσει μια μέρα τη φανέλα της Εθνικής, έχοντας ήδη κληθεί στην Εθνική Νέων.

 

Τελευταία Νέα