Τιμές «ήρωα» για τον "πολεμιστή Ομάρ Ελαμπντελαουί"!

Τιμές «ήρωα» για τον "πολεμιστή Ομάρ Ελαμπντελαουί"!

Τιμές «ήρωα» για τον "πολεμιστή Ομάρ Ελαμπντελαουί"!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για τον ηρωϊσμό του Ομάρ, που σταμάτησε την Ισπανία!

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ουαλία - Κροατία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τιμές ποδοσφαιρικού «εθνικού ήρωα» απολαμβάνει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στην Νορβηγία, μετά το «ηρωϊκό» πέναλτι που κέρδισε χθες το βράδυ στο 91’ και η Εθνική ομάδα της χώρας του ισοφάρισε (1-1) την Ισπανία σε αγώνα της προκριματικής φάσης του ΓΙΟΥΡΟ!

Ο άσος του Ολυμπιακού έβαλε το κεφάλι του στη φωτιά, κερδίζοντας το πέναλτι από τον γκολκίπερ της Τσέλσι, τον Κέπα, σε μία φάση στην οποία ρίσκαρε σοβαρό τραυματισμό. Στο τέλος του αγώνα οι Νορβηγοί διεθνείς, ο ένας μετά τον άλλο (Μάρτιν Χένρικσεν, Μάρκους Όντεγκαρντ, Τζόσουα Κινγκ, με δηλώσεις τους στα ΜΜΕ εξήραν τη μαχητικότητα του Ομάρ, λέγοντας ότι αν δεν έκανε αυτή την «κίνηση αυτοκτονίας» και δεν θυσιάζονταν η ομάδα δεν θα έπαιρνε ποτέ το αποτέλεσμα από την Ισπανία.

Εδώ (https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Thg4mdHzfzA) στο 1.50 μπορείτε να δείτε την φάση για την οποία ο νορβηγικός Τύπος αφιέρωσε δεκάδες σχόλια του τίτλου, «ο πολεμιστής Ομάρ».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όμως, δεν είχε, όμως, στο ενεργητικό του μόνο το κέρδος του πέναλτι. Έκανε γενικά μία εξαιρετική παρουσία και οι μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας του έδωσαν μία από τις μεγαλύτερες βαθμολογίες. Τόσο η «Dagbladet», όσο και η VG» του έβαλαν «7» με άριστα το «10»-μεγαλύτερη βαθμολογία («8») πήραν μόνο ο σκόρερ Κινγκ της Μπούρνεμουθ κι ο Όντεγκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο ίδιο βίντεο μπορείτε να δείτε στο 0.15 ότι ο Ομάρ έκανε και σέντρα με ραμπόνα, παίρνοντας ρεβάνς από μία προηγούμενη φάση στην οποία ο Σεμπάγιος του πέρασε την μπάλα μέσα από τα πόδια! Γενικά ο έμπειρος μπακ, που πλέον φοράει και το περιβραχιόνιο της Εθνικής Νορβηγίας, βγήκε πολλές φορές στην επίθεση και τα ΜΜΕ στην πατρίδα του τον χαρακτηρίζουν ως μία από τις πιο θετικές παρουσίες στης Νορβηγίας στο 1-1 με την Ισπανία, επισημαίνοντας όμως κι ένα λάθος του, με το φινάλε του α΄ ημιχρόνου, να μην δώσει πάσα στον ελεύθερο Όντεγκαρντ, σε μία φάση που θα μπορούσε να φέρει την ομάδα του 1-0 μπροστά στο σκορ.

Γενικά ο Ομάρ σε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι όπως αυτό κόντρα στην Ισπανία επιβεβαίωσε και χθες ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κάτι ευχάριστο και για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.