Στην Ανόρθωση ο Λόρια

Στην Ανόρθωση ο Λόρια

Gazzetta team
Στην Ανόρθωση ο Λόρια

bet365

Ο άλλοτε τερματοφύλακας των ΟΦΗ και Ολυμπιακού, Γκιόργκι Λόρια, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Ανόρθωση η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Στην Κύπρο συνεχίζει ο Λόρια. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην Ελλάδα και στον ΟΦΗ (στον Ολυμπιακό δεν πρόλαβε να φορέσει την φανέλα των Πειραιωτών σε επίσημο παιχνίδι), υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ανόρθωση, η οποία τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με το Γεωργιανό τερματοφύλακα, Γκιόργκι Λόρια, μέχρι το 2021.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την Εθνική Γεωργίας και πέρα από τον τριψήφιο αριθμό συμμετοχών που κατέγραψε με την Δυναμό Τιφλίδας, αγωνίστηκε επίσης στον ΟΦΗ, στην Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα και στο Μαγδεμβούργο.

Καλωσορίζουμε το Γκιόργκι Λόρια στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πανηγυρίσει μπόλικες επιτυχίες και τίτλους φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα