Ο Σάμαρης υπέγραψε και μένει στη Μπενφίκα έως το 2023 (pic)

Gazzetta team
Ο Σάμαρης υπέγραψε και μένει στη Μπενφίκα έως το 2023 (pic)

bet365

Ο Ανδρέας Σάμαρης και η Μπενφίκα έδωσαν τα χέρια και ο Ελληνας διεθνής μέσος θα συνεχίσει στο «Ντα Λουζ» για ακόμα τέσσερα χρόνια, κλείνοντας συνολικά εννιαετία στη Λισσαβώνα.

Με το που άλλαξε η χρονιά και μπήκε το 2019, η κουβέντα για την παραμονή του Ανδρέα Σάμαρη στη Μπενφίκα γιγαντώθηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε ακόμα και οι οπαδοί της να κάνουν εκστρατεία στα social media υπέρ της ανανέωσης του συμβολαίου του. Και καθώς το συμβόλαιό του έληγε τον προσεχή Ιούνιο, τελικά όλα εξελίχτηκαν ιδανικά για τον 28χρονο μέσο, ο οποίος ήθελε να συνεχίσει στο «Ντα Λουζ». Αυτό θα κάνει λοιπόν έως και το 2023, κάτι που ανακοίνωσαν με επισημότητα οι Λουζιτανοί, ανεβάζοντας και φωτογραφία με τον ίδιο και τον πρόεδρο της ομάδας, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα να ποζάρουν με φανέλα που είχε ειδικά γραμμένο το 2023.

Ο Ελληνας διεθνής βρέθηκε στη Μπενφίκα το 2014 και έχει μετρήσει 161 συμμετοχές με πέντε γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος έχει μία ακόμα γεμάτη σεζόν με 26 ματς, 2 γκολ και άλλες τόσες ασίστ σε συνολικά 1.833 αγωνιστικά λεπτά.
Μετά τις υπογραφές και την παρουσίαση με τον πρόεδρο, ο Σάμαρης έδειξε ευτυχισμένος και πανέτοιμος για νέες προκλήσεις...

«Υπέγραψα για τέσσερα ακόμα χρόνια. Αισθάνομαι υπερήφανος για την έως τώρα δουλειά μου και έχω την ίδια διάθεση να συνεχίσω να κάνω το ίδιο. Αυτά είναι τα χρώματα μου, το σπίτι μου. Είναι ένα συναίσθημα που με κατατρέχει σε κάθε αγώνα, κάθε προπόνηση. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και δεν έχασα ποτέ το χαμόγελό μου και αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο.

Εννοείται ότι το να παραμείνω στη Μπενφίκα ήταν ανέκαθεν η επιθυμία μου, όπως και της διοίκησης. Ηταν απλά ζήτημα χρόνου για να ολοκληρώσουμε αυτή την ανανέωση και σήμερα είναι μία μέρα που έκανε ευτυχισμένο πολύ κόσμο. Είμαι πανέτοιμος για την επόμενη τετραετία, ώστε να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερους τίτλους και να κάνουμε τον κόσμο ακόμα πιο χαρούμενο».

 

Τελευταία Νέα