Κονσεϊσάο: «Ο ΠΑΟΚ με έμαθε να είμαι αρχηγός»! (pic)

Κονσεϊσάο: «Ο ΠΑΟΚ με έμαθε να είμαι αρχηγός»! (pic)

Κονσεϊσάο: «Ο ΠΑΟΚ με έμαθε να είμαι αρχηγός»! (pic)

bet365

O Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ, την ομάδα με την οποία έκλεισε τη μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα του, στέλνοντας τα συγχαρητήρια του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί να έχουν περάσει εννιά χρόνια από την στιγμή που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο απέδειξε ότι δεν ξέχασε την ομάδα με την στην οποία έκλεισε την καριέρα του και έκανε τα πρώτα βήματα, ως τεχνικός διευθυντής, εκτός γηπέδων.

Την ώρα που ο Πορτογάλος κόουτς ζει τη δική του αγωνία αναφορικά με τη μάχη του τίτλου στην πατρίδα του με την Πόρτο, θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ και έστειλε τα συγχαρητήρια του προς την ασπρόμαυρη οικογένεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 34 χρόνια αναμονής.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ήταν κάτι περισσότερο από τιμή για εμένα να είμαι αρχηγός. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που μου έμαθε να είμαι αρχηγός, να ζήσω το πάθος των οπαδών, όσο έντονα αισθάνομαι εγώ για το ποδόσφαιρο», ανέφερε στο μήνυμα του ο Κονσεϊνσάο αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι έχει δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Άλλωστε δύο παιδιά της Πόρτο, ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, είναι πρωταθλητές με τον ΠΑΟΚ κάτι που δεν ξέχασε να επισημάνει ο συμπατριώτης του Πορτογάλος προπονητής, με μια από τις τρεις φωτογραφίες που συμπεριέλαβε στην ανάρτησή του.

 

Τελευταία Νέα