«Γελένα και Βράνιες... βρισκόντουσαν παντού»! (pics)

Gazzetta team
«Γελένα και Βράνιες... βρισκόντουσαν παντού»! (pics)

bet365

Νέα τροπή στο σκάνδαλο που προέκυψε με άνθρωπο κοντά στον Βράνιες να αποκαλύπτει νέες λεπτομέρεις. «Τα ήξερε όλα ο άντρας της Γελένα».

Δεν πρόκειται να τελειώσει το ροζ σκάνδαλο που έχει προκύψει με τον Βράνιες και την Γελένα αλλά και τον Τόσιτς. Άνθρωπος κοντά στον Βράνιες μίλησε στην σερβικη informer και αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το πως ξεκίνησε η σχέση μεταξύ των δύο αλλά και πως ο άντρας της Γελένα τα ήξερε όλα από την αρχή, αλλά δεν είπε λέξη γιατί είχε κι αυτός... λερωμένη την φωλιά του.

«Ολα ξεκίνησαν όταν ο Βράνιες εμφανίστηκε στο Instagram της Γελένα. Η Γελένα άρχισε να αντιδράει σε κάποια story της και μετά έστειλε ένα... πονηρό μήνυμα στον Βράνιες. Ο Βράνιες δεν μπορούσε να το πιστέψει και προσπάθησε να τσεκάρει εάν κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό της Γελένα και του έκανε πλάκα ή ήταν αυτή στην πραγματικότητα. Ο Βράνιες είχε ενθουσιαστεί», είπε ο άνθρωπος που είναι κοντά στον αμυντικό της Αντερλεχτ και συνέχισε

«Η επικοινωνία κράτησε για περίπου 2,5 μήνες και αυτή προχωρούσε με γρήγορα βήματα. Από την αρχή υπήρχε έλξη μεταξύ τους και έφτασε η στιγμή που έπρεπε να προχωρήσουν. Και αποφάσισαν η πρώτη συνάντηση να γίνει στο Βελιγράδι».

«Οταν έσπασε ο πάγος δεν μπορούσαν να το σταματήσουν. Εδιναν ραντεβού παντού και... βρισκόντουσαν σε όλες τις πόλεις. Δεν μπορούσαν χώρια. Ολα αυτά που βγήκαν στην φόρα έγιναν και από τους δύο. Μετά από ένα χρόνο ο Βράνιες πίστεψε πως η Γελένα θα χώριζε τον Τόσιτς και είπε στην γυναίκα του Ντανέλι πως θέλει να χωρίσουν. Ο Ντούσκο (σ.σ. Τόσιτς) ήξερε την σχέση των δύο παραπάνω από ένα χρόνο αλλά δεν είπε τίποτα γιατί είχε κι αυτός παράνομη σχέση. Η Γελένα προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο και ο Βράνιες κατάλαβε πως δεν πρόκειται να χώριζε. Οταν μάλιστα ο Τόσιτς υπέγραψε συμβόλαιο με πολλά εκατομμύρια στην Κίνα κατάλαβε ο Βράνιες πως η Γελένα θα έμενα μαζί του»

«Δεν ήθελε να φαίνεται ηλίθιος και να περιμένει και την χώρισε. Γιατί όπως λέει ο Βράνιες αυτή διάλεξε τα λεφτά και όχι τον έρωτα. Αυτή του έγραψε εκατοντάδες μηνύματα καθημερινά και ο Βράνιες δεν απαντούσε».

Μένει να δούμε την αντίδραση της Γελένα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα