«Ο ΠΑΟΚ έχει πρόταση από την Σπόρτινγκ για Πρίγιοβιτς» (pics)

«Ο ΠΑΟΚ έχει πρόταση από την Σπόρτινγκ για Πρίγιοβιτς» (pics)

bet365

H Σπόρτινγκ Λισαβόνας προχώρησε το θέμα της απόκτησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται να είναι αρνητικοί ως προς την παραχώρησή του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Record», το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει το gazzetta.gr, που την Πέμπτη (30/8) είχε αποκαλύψει το θέμα, η Σπόρτινγκ κατέθεσε νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού. Παράλληλα και η «A Bola» σ' αυτό το θέμα (και μάλιστα βασικό) αναφέρεται στο σημερινό πρωτοσέλιδό της.

Το ποσό το οποίο κατέθεσαν στο τραπέζι οι Πορτογάλοι για δεύτερη φορά δεν ικανοποίησε τον ΠΑΟΚ, ούτε ασφαλώς κάλυπτε τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς.

Οι «ασπρόμαυροι», όπως και στην περίπτωση της Μπορντό, αλλά και σε μερικές ακόμη προτάσεις (βλέπε Κίνα) έχουν απαντήσει αρνητικά και δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Την ίδια ώρα και η εφημερίδα «A Bola» στο σημερινό πρωτοσέλιδό της έρχεται να ασχοληθεί στο βασικό της θέμα με την πρόταση της Σπόρτινγκ προς τον ΠΑΟΚ για τον Πρίγιοβιτς.

«Τα λιοντάρια σκέφτονται για τον Πρίγιοβιτς» είναι ο κύριος τίτλος του θέματος, όπου κυριαρχεί η φωτογραφία του Σέρβου στράικερ. «Η πρόταση στον ΠΑΟΚ και η εναλλακτική επιλογή του Μουριέλ, που συνεχίζουν να είναι αρνητικοί ως το προς να έρθουν στο Αλβαλάδε», αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα.

 

Τελευταία Νέα