Σβαμπ: «Μετά το 0-2 ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ»

Gazzetta team
Σβαμπ: «Μετά το 0-2 ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ»

bet365

Ο Αυστριακός μέσος στάθηκε αισθητά στη μεγάλη πίεση που άσκησε η Αϊντχόφεν απέναντι στον ΠΑΟΚ μετά το προβάδισμα με σκορ 0-2.
Ο Στέφαν Σβαμπ είπε στη συνέντευξη Τύπου για:
Το παιχνίδι: Ναι κάναμε μία πολύ καλή αρχή. Ένα πολύ καλό ξεκίνημα με το προβάδισμα το 0-2. Ο αντίπαλός μας ρίσκαρε μετά πολύ αλλά έκανε το 2-1 σχετικά νωρίς. Μέχρι το τέλος του α' μέρους ήταν ένα πολύ καλό ματς και γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο β' μέρος έβαλαν δύο γρήγορα γκολ και το παιχνίδι άνοιξε. Μετά το 3-2 κάναμε τα πάντα για να επανέλθουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Το ξέραμε πως έπρεπε να... υποφέρουμε. Δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό να πάρουμε την ισοπαλία.
Την εικόνα του ΠΑΟΚ: Από τη μία όταν έχεις ένα προβάδισμα με 2-0 τόσο νωρίς είναι σίγουρο πως ο αντίπαλος θα σε πιέσει πολύ και αυτό έκανε. Εμείς συνολικά είχαμε ένα αμυντικό θέμα. Σίγουρα σε κάποια σκέλη του παιχνιδιού θα μπορούσαμε να πάμε πιο καλά. Εμείς είχαμε ευκαιρίες μέσω αντεπιθέσεων για ένα 3ο γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη ηρεμία με τη μπάλα στα πόδια.
Τις επιθέσεις από τον άξονα των Ολλανδών: Ναι το συζητήσαμε πριν το ματς. Η PSV έτσι λειτουργεί. Το ξέραμε αυτό. Ότι είναι το μεγάλο της... όπλο. Ότι φέρνει τα εξτρέμ της εσωτερικά και ότι έχει δύο φορ. Ότι προσπαθεί μέσω του άξονα και να παίξει γρήγορα. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να ανταπελέξθεις. Ο αντίπαλος έχει μεγάλη ποιότητα. Τα γκολ ήταν παρόμοια, οπότε δεν τα καταφέραμε στο βαθμό που θα θέλαμε. Η ομάδα πίεσε σε αυτό το κομμάτι και δυστυχώς πέτυχε τρία γκολ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

EUROPA LEAGUE NEWS FEED