Αϊντχόφεν - Europa League: «Στοπ» από τις κυπριακές αρχές σε δύο παίκτες που είχαν κορονοϊό

Gazzetta team
Αϊντχόφεν - Europa League: «Στοπ» από τις κυπριακές αρχές σε δύο παίκτες που είχαν κορονοϊό

bet365

Οι Ζαχάβι και Τέζε κατέβηκαν από το αεροπλάνο για Κύπρο, καθώς δεν θα τους επιτρεπόταν η είσοδος στη χώρα για το ματς της PSV με την Ομόνοια (29/10, 22:00), λόγω έλλειψης των απαραίτητων πιστοποιητικών ότι έχουν ξεπεράσει τον κορονοϊό.

«Στοπ» στο ταξίδι με προορισμό την Κύπρο έθεσαν οι τοπικές Αρχές στους Τζόρνταν Εζέ και Έραν Ζάχαβι της Αϊντχόφεν για το ματς κόντρα στην Ομόνοια.

Οι δύο παίκτες είχαν διαγνωστεί με κορονοϊό στις 8 και 13 Οκτωβρίου αντίστοιχα κι επανήλθαν στη δράση στο περασμένο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Φίτεσε. Ωστόσο, δεν είχαν συγκεντρωθεί τα απαραίτητα πιστοποιητικά και βάσει του διαφορετικού πρωτοκόλλου που ισχύει στη Μεγαλόνησο, ενημερώθηκαν από την ολλανδική ομοσπονδία και την UEFA ότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος, με αποτέλεσμα να κατέβουν από το αεροπλάνο λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση!

Αναμενόμενα, η δυσφορία είναι έντονη στις τάξεις της επόμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, καθώς χάνει δύο βασικά στελέχη εξ απροόπτου για το ματς με το «Τριφύλλι».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EUROPA LEAGUE NEWS FEED