ΑΕΚ: Έτοιμη για Λέστερ, οι 23 που επέλεξε ο Καρέρα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έτοιμη για Λέστερ, οι 23 που επέλεξε ο Καρέρα

bet365

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ. Ο Καρέρα πήρε 23 ποδοσφαιριστές, με τους Γαλανόπουλο και Τσιγκρίνσκι, όπως αναμενόταν, να μένουν εκτός.

Υπό βροχή ολοκληρώθηκε στα Σπάτα η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (29/10) με τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ (19:55 / Cosmote Sport 3) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ομίλου του Europa League. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Ένωση χρειάζεται συγκέντρωση και αυτοθυσία, με τις γραμμές τις συμπαγείς, όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάσιμο Καρέρα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, προκειμένου οι κιτρινόμαυροι να παλέψουν για τους πρώτους τους βαθμούς μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μπράγκα.

Ο Ιταλός κόουτς στην τελευταία προπόνηση δεν είχε κάποιο απρόοπτο με τον Τσιγκρίνσκι (έκανε και σήμερα ατομικό), όπως αναμενόταν, να μένει εκτός αποστολής. Το ίδιο συνέβη και με τους Γκαρσία, Σιμόες, Σιμάνσκι και Αλμπάνη, οι οποίοι ως γνωστόν δεν υπολογίζονταν μιας και δεν είναι ακόμα έτοιμοι, αλλά και με τον Γαλανόπουλο, ο οποίος βέβαια ήδη προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Φυσικά εκτός πλάνων είναι και ο Παουλίνιο, ο οποίος δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Καρέρα πήρε στο ξενοδοχείο 23 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τη Λέστερ. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα