Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Εκείνο το θρυλικό, το μαγικό βράδυ στο Λονδίνο (pics & vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Εκείνο το θρυλικό, το μαγικό βράδυ στο Λονδίνο (pics & vid)

bet365

Να γυρίσει στο βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου του 2015 θέλει ο Ολυμπιακός και να πάρει άλλη μία νίκη μέσα στο Λονδίνο! Θυμηθείτε εκείνη την επική νύχτα!

Άρσεναλ - Ολυμπιακός με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εχουν περάσει πέντε χρόνια από το βράδυ που ο Ολυμπιακός έγραψε το έπος του Λονδίνου, νικώντας την Άρσεναλ με 3-2 και πρόσθεσε άλλη μία χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του.

Πριν τη σέντρα το ματς για πολλούς ήταν χαμένο. Για τον Μάρκο Σίλβα και τους παίκτες του όχι. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Κοινά βρίσκει κάποιος μόνο στο πρόσωπο του Φορτούνη και ότι στον πάγκο είναι ένας άλλος Πορτογάλος.

Ο Φορτούνης βέβαια δεν ακολούθησε την αποστολή στο Λονδίνο για τους λόγους που εξήγησε ο Μαρτίνς.

Στις 29/9 του 2015, οι «ερυθρόλευκοι» με τα... μπλε άλωσαν το «Emirates»! Πάρντο και Φορτούνης είχαν κάνει το 1-2, όταν ο Γουόλκοτ είχε φέρει το ματς στα ίσια μετά το τέρμα του Κολομβιανού!

Στο 65' ο Αλέξις Σάντσες ισοφαρίζει σε 2-2 και εκεί που όλοι περιμένουν το γκολ της Άρσεναλ, η μπάλα μπαίνει σε δίχτυα. Ερυθρόλευκα. Αλλά σ' αυτά των «κανονιέρηδων». Στο 66' ο Καμπιάσο συνεργάζεται με τον Πάρντο η μπάλα πηγαίνει στον Φινμπόγκασον κι ο Ισλανδός πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού! Και τι τέρμα!

Απόψε, η ελληνική ομάδα θα επιζητήσει άλλο ένα τέτοιο... θαύμα! Μόνο που απόψε διακυβεύεται και το ευρωπαϊκό της μέλλον.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αρσεναλ: Οσπίνα, Μπελερίν (85' Κάμπελ), Κοσιενλί (56' Μερτεσάκερ), Γκάμπριελ, Γκιμπς, Καθόρλα, Κοκλέν (60' Ράμσεϊ), Τσαμπερλέιν, Οζίλ, Αλέξις, Γουόλκοτ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Καμπιάσο, Κασάμι, Σαλίνο, Φορτούνης (86' Βούρος), Σεμπά (72' Ερνάνι), Πάρντο, Ιντέγε (46' Φινμπόγκασον).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα