Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Το 4-3-3 του Μαρτίνς και δύο υποψηφιότητες για τα άκρα

Δημήτρης Τομαράς
Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Το 4-3-3 του Μαρτίνς και δύο υποψηφιότητες για τα άκρα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πως θα διατηρήσει το 4-3-3 απέναντι στην Άρσεναλ και ότι δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά σε επίπεδο προσώπων στον Ολυμπιακό αναφορικά με τον πρώτο αγώνα.

Για τον αγώνα με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη ο Πέδρο Μαρτίνς είχε διαλέξει τον Σα στην θέση του τερματοφύλακα και τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Οι Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά ήταν η τριάδα στην μεσαία γραμμή με τους Βαλμπουενά, Μασούρα στα άκρα και τον Ελ Αραμπί στην επίθεση. Για το Άρσεναλ - Ολυμπιακός τώρα ο Σεμέδο είναι εκτός λόγω καρτών με τον Παπέ Σισέ να παίρνει την θέση του. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Ραντζέλοβιτς - Λόβερα για τα άκρα. Σε αυτήν την φάση δηλαδή ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την σίγουρη αλλαγή του Σισέ πάνω στον Σεμέδο και ίσως κάνει άλλη μία διαφοροποίηση σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Ίβηρας έχει πάρει τους εξής παίκτες: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιγιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά & Ξενιτίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα