Κρίσιμες ρεβάνς στους «32» του Europa League

Κώστας Ζάλιαρης
Κρίσιμες ρεβάνς στους «32» του Europa League

bet365

Η Άρσεναλ μετά το κάζο στη Λευκορωσία από τη ΜΠΑΤΕ οφείλει να κάνει την ανατροπή, έχοντας πλέον διαθέσιμο και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που επιστρέφει από τραυματισμό. Διαχείριση της κατάστασης ψάχνει η Τσέλσι κόντρα στη Μάλμε, θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια απέναντι στη Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου η Γαλατασαράι.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πέρα από τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, ολοκληρώνεται απόψε το παζλ που θα παρουσιαστεί στους «16» του φετινού Europa League.

Μετά το 1-0 από τη ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία, η Άρσεναλ οφείλει ν' αντιστρέψει την κατάσταση στο Λονδίνο για να συνεχίσει σε μια διοργάνωση στην οποία υπολογίζει πολύ.

Η Τσέλσι, από την πλευρά της, υποδέχεται τη Μάλμε, την οποία είχε νικήσει 2-1 με επαγγελματική εμφάνιση στη Σουηδία και μέσα στη γενικότερη πολύ κακή κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, θέλει να διαχειριστεί το αβαντάζ της.

Με δύο γκολ από το Χάρκοβο (2-2) στο ματς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ αισθάνεται ασφάλεια η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σοβαρότατο προβάδισμα πρόκρισης και για τη Μπενφίκα μετά το εκτός έδρας 2-1 επί της Γαλατασαράι που θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της.

Με προβάδισμα ενός γκολ (1-0) έχει ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για το ματς με τη Ζενίτ η Φενέρμπαχτσε, στο εκτός έδρας γκολ της ήττας (2-1) από τη Μπριζ θέλει να επενδύσει η Σάλτσμπουργκ.

Την Τετάρτη διεξήχθη το ματς της Σεβίλλης με τη Λάτσιο, με τους Ανδαλουσιανούς να παίρνουν και δεύτερη νίκη (3-0, 2-0) και να βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε (0-1 / 19:55)

Άρσεναλ – ΜΠΑΤΕ (0-1)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Βικτόρια Πλζεν (1-2)

Σάλτσμπουργκ – Μπριζ (1-2)

Νάπολι – Ζυρίχη (3-1)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-2)

Βαλένθια – Σέλτικ (2-0)

Βιγιαρεάλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-0)

Ίντερ – Ραπίντ Βιέννης (1-0 / 22:00)

Γκενκ – Σλάβια Πράγας (0-0)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Κράσνονταρ (0-0)

Ρεάλ Μπέτις – Ρεν (3-3)

Ντιναμό Κιέβου – Ολυμπιακός (2-2)

Μπενφίκα – Γαλατασαράι (2-1)

Τσέλσι – Μάλμε (2-1)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα