Το κλάμα του Κούτρη και η διπλή χαρά λόγω... Ίντερ!

Δημήτρης Τομαράς
Το κλάμα του Κούτρη και η διπλή χαρά λόγω... Ίντερ!

bet365

Το κλάμα του Λεονάρντο Κούτρη που πάντα αφιερώνει όλες τις επιτυχίες του στην μαμά του Μαριλένα ήταν και ένα εσωτερικό ξέσπασμα ανακούφισης για μία μεγάλη βραδιά, ωστόσο ο διεθνής μπακ είχε και έναν ακόμα λόγο για να χαίρεται!

Ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ έβγαλε από μέσα του όλη την χαρά, την υπερηφάνεια αλλά και την ευτυχία. Με αυτό το κλάμα όμως του έφυγε και η πίεση και όλο το άγχος μίας δύσκολης ευρωπαϊκής βραδιάς. Ωστόσο για τον Λεονάρντο Κούτρη υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο που κάνει ακόμα πιο μεγάλη την χαρά του. Είναι από πιτσιρικάς οπαδός των Ίντερ και Κορίνθιανς και μεγάλος θαυμαστής των Ζανέτι και Μαρσέλο. Για τον λόγο αυτό το γεγονός ότι φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού, ομάδας που υποστήριζε από μικρός για να κερδίσει την μεγάλη αντίπαλο των Νερατζούζι, Μίλαν, είχε μία έξτρα σημασία για τον ίδιον. Είναι από τις ωραίες ιστορίες που θα έχει να λέει με την μαμά του Μαριλένα που τις αφιερώνει όλες του τις επιτυχίες αλλά και γενικά τους δικούς του ανθρώπους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα