Νάπολι - Λειψία 1-3

Gazzetta team
Νάπολι - Λειψία 1-3

bet365

Αν και βρέθηκε να χάνει, η Λειψία νίκησε 1-3 την Νάπολι στο San Paolo με δύο γκολ του Βέρνερ και δύσκολα θα λείπει από τους «16» του Europa.

Μονακό- Ντιζόν Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μαουρίτσιο Σάρι επιβεβαίωσε όσους θεωρούσαν σίγουρο ότι η Νάπολι δεν θα δώσει βάση στο Europa League και αφού παρέταξε αρκετούς αναπληρωματικούς, είδε την ομάδα του να χάνει 1-3 και να αποχαιρετά λογικά τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Υστερα από ένα πρώτο μέρος που έφυγε χωρίς γκολ παρά τις 11 τελικές των γηπεδούχων, στο 52' ο Ουνάς με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 61' όταν ο Καμπλ έβγαλε τη συρτή σέντρα από δεξιά και ο Βέρνερ είχε τον τρόπο να πάρει μπροστά του και να τελειώσει τη φάση για το 1-1. Στο 74' η ομάδα του Ραλφ Χάσενχιτλ έφυγε στην κόντρα και ο Πόουλσεν έδωσε στον Μπρούμα σε κενό τέρμα για το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 93' ο Βέρνερ με το δεύτερο γκολ του, όταν τελείωσε τη φάση ύστερα από την πάσα του Εμίλ Φόρσμπεργκ στην κόντρα.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Μάτζιο, Τονέλι, Κουλιμπαλί, Χισάι (54' Μάριο Ρουί), Ρογκ, Ντιαβαρά, Χάμσικ (54' Ινσίνιε),Ουνά (60' Αλαν), Καγιεχόν, Ζιενλίνσκι.

Λειψία (Ραλφ Χάσενχιτλ): Γκουλάσι, Λάιμερ, Ορμπάν, Ουπαμεκανό, Κλόστερμαν, Σάμπιτσερ, Καμπλ, Κεϊτά (85' Ντεμέ), Μπρούμα (79' Φόρσμπεργκ), Πόουλσεν (82' Ογκουστέν), Βέρνερ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα