Λίβερπουλ: Χωρίς σημαίες οι οπαδοί της κόντρα στην Αταλάντα, διαμαρτύρονται για τα ακριβά εισιτήρια

liverpool_fans_kop

bet365

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αντέδρασαν στις αυξανόμενες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και... αποσύρουν τις σημαίες από το πέταλό τους στον αγώνα με την Αταλάντα για το Europa League.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας κατά 2% και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας αντέδρασαν άμεσα.

Οι σύνδεσμοι φιλάθλων των Reds κατηγόρησαν τους αρμόδιους για ισάξια τιμολόγηση των πιστών οπαδών τους με το απλό κοινό, ενώ εκείνοι που έχουν τις ιστορικές σημαίες στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της (Kop), αποφάσισαν να τις... αποσύρουν για τον αγώνα με την Αταλάντα (11/4) για το Europa League ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στο πλευρό των οπαδών της Λίβερπουλ στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ένα αυτόνομο club. Κάθε λίρα έχει μπει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όμως καταλαβαίνω τους οπαδούς».

Για το ερχόμενο Σάββατο (13/4) έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση και τους οπαδούς της Λίβερπουλ, με σκοπό να συζητήσουν και να βρουν την κατάλληλη λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα