Ολυμπιακός: Έχεις Ροντινέι; Έχεις εγγυημένα γκολ στην Ευρώπη! (vids)

Οι Ροντινέϊ και Αλεξανδρόπουλος

bet365

Η επιθετική και δημιουργική ποιότητα του Ροντινέι ξεχωρίζει με τη μία στον Ολυμπιακό και αποτυπώνεται και σε επίπεδο εντός έδρας αγώνων στην Ευρώπη και στη φάση των ομίλων του Europa.

Και όμως ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ έχει φτιάξει φέτος γκολ για την ομάδα του Ολυμπιακού σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του στην Ευρώπη! Ο Ροντινέι - που δεν είχε αγωνιστεί με τη Τσουκαρίτσκι - έχει στο σύνολο συμμετοχή σε τέσσερα τέρματα σε τέσσερις διαφορετικές αναμετρήσεις για τους Πειραιώτες από το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Στο 1-0 με τη Γκενκ είναι η δική του κούρσα και σέντρα που οδηγεί στο γκολ του Φορτούνη έστω και με... παρεμβολές. Με τη Φράιμπουργκ (στο 2-3) από τα δικά του πόδια φτάνει η μπάλα στον Ελ Καμπί για να κάνει το 1-1.

Στη μεγάλη νίκη με τη Γουέστ Χαμ (το 2-1) είχε πάλι συμβολή σε φάση που απέφερε γκολ. Ένα ματς που ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1. Στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Βραζιλιάνος έκανε την κίνησή του και τη σέντρα προς το αντίπαλο τέρμα, με τον Ογκμπόνα να κάνει το λάθος και να βάζει αυτογκόλ.

Και βέβαια υπήρχε και ο αγώνας με τη Μπάτσκα Τόπολα. Από τη δική του σέντρα έγινε το 1-0 με την Ελ Καμπί που σήμανε και την αρχή για τα γκολ των Πειραιωτών σε έναν αγώνα που τελείωσε με σκορ 5-2. Ο Ροντινέι φέτος έχει ήδη 20 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ και παραμένει - παρά τα αμυντικά και τακτικά του ζητήματα - ο πιο σπουδαίος και ικανός αγωνιστικά ακραίος μπακ του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Ροντινέι στα εντός έδρας έχει

  • Τη σέντρα που οδήγησε στο γκολ του Φορτούνη στο 1-0 με τη Γκενκ
  • Τη μπαλιά που οδήγησε στο 1-1 του Ελ Καμπί με τη Φραϊμπουργκ
  • Στις καθυστερήσεις είχε τη μπαλιά που οδήγησε στο 2ο γκολ του Ολυμπιακού με το αυτογκόλ του Ογκμπόνα
  • Τη σέντρα στη φάση του 1-0 του Ελ Καμπί με τη Μπάτσκα Τόπολα
@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα