Γιοβάνοβιτς: «Μας αφήνει πικρή γεύση, μεγάλες οι εμπειρίες από τα ευρωπαϊκά ματς»

Newsroom
παο

bet365

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού αλλά και για το πόσο σημαντικές είναι οι εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ, κατάφερε να μειώσει σε 3-2 και να ψάξει την ανατροπή στα τελευταία λεπτά αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στη «Cosmote» και στάθηκε τόσο στην αντίδραση από τους παίκτες του όσο και στο τι έφταιξε για την ήττα από την ισπανική ομάδα.

Συγκεκριμένα: «Λόγω της βαθμολογικής μας κατάστασης, έπρεπε να είμαστε επιθετικοί, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουμε.

Στη διάρκεια του α’ ημιχρόνου ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις. Μέσα από λίγα λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ δίχως να είναι μεγάλη η διαφορά στο παιχνίδι. Η είσοδός μας στο β’ μέρος έφερε και το τρίτο γκολ, ήταν μετά, δύσκολο. Αντιμετωπίσαμε μια κατάσταση που δεν την έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Το καταφέραμε.

Μέσα στο β’ ημίχρονο παίχτηκε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ουσιαστικά, μας αφήνει μια πικρή γεύση. Κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Το δεύτερο ημίχρονο ποδοσφαιρικά ήταν εξαιρετικό».

Για την αντίδραση: «Είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχουμε στους ομίλους μέσα από τα προκριματικά. Λόγω και της ποιότητας και της ταχύτητας απαγορεύονται να κάνουμε λάθη. Είναι μεγάλες οι εμπειρίες, σε όλα αυτά τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί. Σήμερα ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Βιγιαρεάλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η προσπάθειά μας ήταν κάτι που σε εμένα, μου δίνει μια πολύ μεγάλη αίσθηση ότι ήμαστε μια ομάδα που μπορεί να είναι ανταγωνιστική ανεξαρτήτως σκορ.»

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα