Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Ο Γκρέγκοριτς και το 3-0, χατ-τρικ για τον Αυστριακό μόλις στο 36', το 4-0 στο 42 (vid)

Newsroom
..

bet365

Ο Μίκαελ Γκρέγκοριτς της Φράιμπουργκ βρήκε δίχτυα και στο 36' της αναμέτρησής της με τον Ολυμπιακό και έχει αναγορευτεί σε απόλυτο πρωταγωνιστή του ματς. Στο 42' ήταν ο «δημιουργός» του 4-0 των γηπεδούχων.

Σε προσωπικό «σόου» του Μίκαελ Γκρέγκοριτς έχει μετατραπεί το ματς του Europa-Park Stadion, όπου η Φράιμπουργκ βρήκε και 3ο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό μόλις στο 36' της αναμέτρησης.

Σκόρερ της ήταν και πάλι ο Αυστριακός επιθετικός, ο οποίος πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα από την «καρδιά» της «ερυθρόλευκης» άμυνας και έτσι... εκτόξευσε τότε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0.

Αυτόματα ο 29χρονος σημείωσε χατ-τρικ σε λιγότερο από ένα ημίχρονο αφού είχε βρει δίχτυα τόσο στο 3' όσο και στο 8', ενώ για όσους θυμούνται είναι ο ποδοσφαιριστής που είχε σημειώσει δύο τέρματα στο περσινό 3-0 της Φράιμπουργκ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο, εκ νέου για τους ομίλους του Europa League.

O ίδιος μάλιστα στο 42' βρήκε ωραία τον Σιλντίγια που δεν δυσκολεύτηκε να «νικήσει» τον Πασχαλάκη για το 4-0 των γηπεδούχων.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα