Tην Πέμπτη θα σου... βγουν τα μάτια: Εξι «ελληνικές» ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέσα σε 4 ώρες!

Γιάννης Σερέτης
Κόμικ με τηλεθεατή μπροστά σε τηλεόραση

bet365

Η απίστευτη χρονική σύμπτωση των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη EuroLeague με τα ματς των ποδοσφαιρικών τους ομάδων στο Europa League και το εκπληκτικό κοκτέιλ ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων στο αυριανό «μενού».

H βραδιά της Πέμπτης δεν αναμένεται... εύκολη για τις ελληνικές ομάδες. Αλλωστε, με εξαίρεση την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Μπράιτον στην OPAP Arena, όλοι οι υπόλοιποι αγωνίζονται στα... ξένα! Δεν είναι δα και κάτι τρομερό. Εχει ξανασυμβεί. Αυτό που δεν έχει ξανασυμβεί είναι το αγωνιστικό και τηλεοπτικό μενού της αυριανής βραδιάς. Πάρτε πίτσες, σουβλάκια, μπύρες, ό,τι γουστάρει ο καθένας τέλος πάντων, εφοδιαστείτε και προετοιμαστείτε από σήμερα ει δυνατόν, διότι απλούστατα αυτό που θα δείτε απόψε, δεν το έχετε ξαναδεί!

Δηλαδή: ΚΑΙ τέσσερα ματς ποδοσφαιρικών ομάδων στο Europa και στο Conference League (καλά, σ' αυτό συνηθίσαμε εφέτος), αλλά και δυο ματς των «αιωνίων» στη EuroLeague, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής! Απίστευτο; Εχει και... καλύτερο!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αν θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αγαπημένων ομάδων τους, κάτι θα πρέπει να σκαρφιστούν, παρεκτός κι αν είναι συνδρομητές και στη Nova και στην Cosmote! Διότι ο μπασκετικός με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν ταυτόχρνονα Μονακό και Φράιμπουργκ αντίστοιχα, ενώ ο μπασκετικός με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό παίζουν επίσης ταυτόχρονα εναντίον της Παρτίζαν και της Βιγιαρεάλ! Απίθανο; Δεν... φταίνε οι ομάδες. Τα παράπονά σας στας Ευρώπας και στις διοργανώτριες παρακαλώ!

Ο,τι κι αν γίνει αύριο, θα είναι μια αλησμόνητη βραδιά! Με έξι σπουδαίες αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τις 19.45 μέχρι τις 23.45, μέσα σε τέσσερις ώρες!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ THΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

19.45: ΑΕΚ – Μπράιτον COSMOTESPORTS 3
19.45: Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός COSMOTESPORTS 4
20.00: Μονακό – Ολυμπιακός NOVASPORTS 4

----------------------------------------------------------------------------


21.45: Παρτιζάν – Παναθηναϊκός ΝOVASPORTS PRIME
22.00: Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός COSMOTESPORTS 5
22.00: Αιντραχτ Φρ. - ΠΑΟΚ COSMOTESPORTS 6

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα