Ολυμπιακός: Το μικρό προβάδισμα του Ελ Καμπί έναντι του Γιόβετιτς και το γερμανικό παρελθόν του Μαυροβούνιου (vids)

Ο Ελ Καμπί

bet365

Ο Στέφαν Γιόβετιτς έχει το know how των γερμανικών γηπέδων, όμως ο ο Μαροκινός συμπαίκτης του έχει ένα μικρό προβάδισμα για να χριστεί βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ.

Ο Μαυροβούνιος φορ έχει μεγάλη καριέρα πίσω του και έχει περάσει βέβαια και από τα γήπεδα της Γερμανίας. Ξέρει λοιπόν τα τι και τα πώς και φυσικά γνωρίζει καλά και τη Φράιμπουργκ ως αντίπαλο και την έδρα της. Με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου το 2022-2023 είχε αγωνιστεί βέβαια μόνο στο εντός έδρας 2-2 ενώ με την ομάδα του Βερολίνου είχε 4 γκολ και 3 ασίστ σε 18 αγώνες. Φυσικά και ο Ολυμπιακός ξέρει καλά ως Οργανισμός τη Φράιμπουργκ έχοντας παίξει απέναντί της τρεις φορές από πέρυσι έως και φέτος (δύο την περασμένη σεζόν με μία ήττα και μία ισοπαλία και μία φέτος με μία ήττα).

Σε αυτή τη φάση ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι για τα καλά στο μυαλό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την 11άδα στο Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός. Ασχέτως της παρουσίας του στη συνέντευξη Τύπου που έχει να κάνει και με τη σύνδεσή του με τη Γερμανία από το πέρασμα εκεί ο Ισπανός τεχνικός θέλει να έχει τον Μαυροβούνιο σε έναν ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Ωστόσο ο Ελ Καμπί που βρήκε δίχτυα μετά από περίπου 2 μήνες (το έκανε με τον Παναιτωλικό ενώ είχε σκοράρει πριν τελευταία φορά στις 27 Σεπτεμβρίου με τον Άρη) φαίνεται πώς βρίσκεται ένα... κλικ πιο πάνω, έχοντας ένα ελαφρύ προβάδισμα ως βασικός. Ο Ελ Καμπί που έχει σκοράρει εναντίον της Φράιμπουργκ φέτος στην ήττα των Ερυθρόλευκων με 3-2 στο φαληρικό γήπεδο. Όποιος εκ των 2 φορ και να ξεκινήσει δεν θα συνιστά έκπληξη.

Η διαφορά είναι πώς ο Γιόβετιτς δεν έχει επανέλθει ακόμα στα γκολ, έχοντας βρει δίχτυα τελευταία φορά χρονικά με τον Άρη στις 27 Σεπτεμβρίου. Ο Ελ Καμπί από τη μία έχει 10 γκολ με τον Ολυμπιακό σε 20 αγώνες ενώ ο Γιόβετιτς έχει 2 γκολ και 2 ασίστ στους Πειραιώτες σε ένα αριθμό 12 αγώνων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα