Σούντγκρεν για το πανό: «Πρόκειται για μία στιγμή παρεξήγησης, προσωπικά επιθυμώ την ειρήνη»

Newsroom
Σούντγκρεν για το πανό: «Πρόκειται για μία στιγμή παρεξήγησης, προσωπικά επιθυμώ την ειρήνη»

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έδωσε εξηγήσεις για την κατάσταση που δημιουργήθηκε με το πανό για τους ομήρους στο παιχνίδι της Μακάμπι Χάιφα.

Ο ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Χάιφα, Ντάνιελ Σούντγκρεν επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα, που... άναψαν στο Ισραήλ μετά την κίνηση αυτού και κάποιων ακόμη ξένων συμπαικτών του να μην κρατήσουν το πανό το οποίο έγραφε «Bring them home now» αναφορικά με τους Ισραηλινούς ομήρους που κρατάει η Χαμάς.

Μάλιστα, το συμβάν αυτό απασχόλησε μέχρι και τους πιο υψηλά ιστάμενους στην κυβέρνηση της χώρας, με τον υπουργό Εθνικής Ασφαλείας της να ζητά να ανακληθεί η υπηκοότητα που είχε χορηγηθεί στον Σουηδό μπακ του Άρη, αλλά και οι βίζες κάποιων ξένων παικτών.

Ο 33χρονος παίκτης της Χάιφα τόνισε πως ήταν μία στιγμή παρεξήγησης και πως ο ίδιος εύχεται ολόψυχα να τελειώσει αυτή η κατάσταση και να επιστρέψουν οι όμηροι στις οικογένειές τους.

Αναλυτικά το story του Ντάνιελ Σούντγκρεμ με τις εξηγήσεις που έδωσε:

«Μια στιγμή παρεξήγησης προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Το θέμα είναι πως επέστρεψα στο Ισραήλ για να αγωνιστώ εδώ, γιατί αγαπώ την ομάδα μου. Δεν ξέραμε τίποτα για το μήνυμα, προσωπικά αυτό που επιθυμώ είναι η ειρήνη. Εύχομαι όλα αυτά να τελειώσουν γρήγορα και να επιστρέψουν οι όμηροι στις οικογένειές τους. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που επικεντρώνονται στην αγάπη. Σας αγαπώ κι εγώ και είμαι βέβαιος πως μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ειρήνη και αγάπη!»

2_103737

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα