ΑΕΚ: Χωρίς Ομπαμεγιάνγκ η Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βασίλης Μπαλατσός
Οι σκέψεις του Μαρθελινό για την ενδεκάδα της Μαρσέιγ κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Μαρσέιγ πριν ταξιδέψει στην Αθήνα και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Νοκ άουτ Ρονζιέ - Ουναχί, μέσα ο Ζιγκό.

Ακόμα μια σημαντική απουσία για τη Μαρσέιγ. O Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Μαρσέιγ πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα και ο Τζενάρο Γκατούζο τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Europa League (9/11, 22:00).

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός είχε παίξει και στα 15 παιχνίδια της Μαρσέιγ μέσα στη σεζόν, με απολογισμό πέντε γκολ και τρεις ασίστ. Από τη στιγμή που ο 34χρονος σέντερ φορ τέθηκε νοκ άουτ τη θέση του στο «9» αναμένεται να πάρει ο Βιτίνια. Ο 23χρονος Πορτογάλος σε 13 εμφανίσεις έχει τρία γκολ, εκ των οποίων το ένα είναι το πρώτο κόντρα στην ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ», για το οποίο οι νταμπλούχοι Ελλάδας διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον Βίντα.

Από εκεί και πέρα αναμενόμενες είναι οι απουσίες του τραυματία Μαροκινού μεσοεπιθετικού Αζεντίν Ουνάχι και του αρχηγού, Βαλεντίν Ρονζιέ, ο οποίος υπέστη μικρή ρήξη οστού στο αριστερό του γόνατο, θα κάνει χειρουργείο και θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες. Στον αντίποδα στην αποστολή βρίσκεται ο Σαμουέλ Ζιγκό, ο οποίος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στο ματς με τη Λιλ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα