Ολυμπιακός: Τον πρώτο λόγο για τα δύο άκρα της άμυνας με Τσουκαρίτσκι οι Ροντινέι και Βρουσάι λόγω των καρτών του Κίνι (vid)

Ο Βρουσάι

bet365

Ο Ισπανός δεξιοπόδαρος μπακ συμπλήρωσε 3 κάρτες μετά τους 3 αγώνες με Γκενκ και Τσουκαρίτσκι και πρόκειται να χάσει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού στη Σερβία.

Ο Ολυμπιακός σε αυτά τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς του αναγκάστηκε να παίξει σε μία αναμέτρηση χωρίς τον βασικό του δεξιό μπακ, τον Ροντινέι, που λόγω της αποβολής του στον αγώνα του Βελγίου με τη Γκενκ, έχασε το ματς του Φαλήρου με τη Τσουκαρίτσκι με 3-1. Τώρα θα χρειαστεί να καταστρώσει τα σχέδιά του το τεχνικό επιτελείο χωρίς τον Κίνι.

Ο Ισπανός δεξιοπόδαρος μπακ, που χρησιμοποιείται ως αριστερός μπακ το πρώτο αυτό διάστημα, έφτασε στις 3 κίτρινες κάρτες. Έτσι τεθεί off από το Τσουκαρίτσκι - Ολυμπιακός για την προσεχή Πέμπτη.

Με βάση τα πρόσωπα που θα έχει στη διάθεσή του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι πιθανό ο Βρουσάι να βρεθεί στα αριστερά ως ακραίος αμυντικός και ο Ροντινέι να ξεκινήσει ως δεξιός μπακ, στη φυσική του θέση. Ένας Βρουσάι που είχε αρκετά καλή εικόνα στον αγώνα με τους Σέρβους στο Φάληρο και έβγαλε και την ασίστ για το 1-0 του Ελ Καμπί. Και βέβαια με τη Τσουκαρίτσκι ήταν ο αγώνας που έπαιξε τα περισσότερα λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού για φέτος.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα