ΓεροΓιοβάισα: Με... σπασμένα φρένα σε Europa και Conference League

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
οσφπ

bet365

Ο ΓεροΓιοβάισα μετά από δύο συνεχόμενα «απόλυτα» είναι έτοιμος να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το ευρωπαϊκό τριήμερο.

Τώρα είναι καλός ο ΓεροΓιοβάισα; Την Τρίτη 2/2 και την Τετάρτη 3/3! Πως να το κάνουμε είναι μια αλήθεια πως το Champions League μου πάει. Απόψε ήρθε η ώρα για το... γλυκό. Να κλείσουμε το ευρωπαϊκό τριήμερο με το απόλυτο και να πάρουμε φόρα για το Σαββατοκύριακο.

Στις 21:45 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Χαρτς στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα play-offs του Conference League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και στα δυο πρώτα ματς των προηγούμενων γύρων πήγε πιο «συντηρητικά» και... χτύπησε στις ρεβάνς. Γιατί να χαλάσει τη «συνταγή» και να ρισκάρει απόψε στο Εδιμβούργο; Πάμε στο Χ με τη δυνατή απόδοση στα 3.25.

Στις 22:00 για το Europa League ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Τσουκαρίτσκι για το Europa League. Μπορούμε να πούμε πως τα... δύσκολα για τους Πειραιώτες είναι πίσω τους. Η Γκενκ ήταν σαφώς ανώτερη ομάδα από τους Σέρβους. Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα. Ο άσος από το πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 1.80.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα