Αϊντχόφεν - Σεβίλλη: Η PSV απέβαλε για τα επόμενα... 40 χρόνια τον οπαδό που επιτέθηκε στον Ντμίτροβιτς

Αϊντχόφεν - Σεβίλλη: Η PSV απέβαλε για τα επόμενα... 40 χρόνια τον οπαδό που επιτέθηκε στον Ντμίτροβιτς

bet365

Η Αϊντχόφεν ανακοίνωσε πως ο οπαδός που επιτέθηκε στον Ντμίτροβιτς της Σεβίλλης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στο «Philips Stadion» για τα επόμενα 40 χρόνια.

Οπαδός της Αϊντχόφεν έκανε το... λάθος να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του «Philips Stadion» και να επιτεθεί στον τερματοφύλακα της Σεβίλλης, Μάρκο Ντμιτρόβιτς, ο οποίος τον... ξάπλωσε και ήταν τυχερός που οι άνθρωποι της ασφάλειας τον έσωσαν από τα χέρια του. Ο 20χρονος οπαδός τιμωρήθηκε με φυλάκιση για τρεις μήνες από το δικαστήριο του Οοστ-Μπράμπαντ, εκ των οποίων ο ένας με αναστολή, ενώ τον τιμώρησε και η ομάδα του.

H PSV έκανε γνωστό πως ο οπαδός δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της ομάδας για τα επόμενα... 40 χρόνια, ενώ θα κινήσει διαδικασίες για την ανάκτηση τυχόν ζημιών που θα υποστεί το κλαμπ εξαιτίας της ενέργειας του. Θυμίζουμε πως ο νεαρός είχε σε ισχύ ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα μέχρι το 2026, αλλά κατάφερε να πάει στο γήπεδο στο ματς με τους Ανδαλουσιανούς με εισιτήριο που είχε τα στοιχεία ενός φίλου του.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα