Μίτσελ: «Τάξη και πειθαρχία, σύντομα θα έχουμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε»

Μίτσελ: «Τάξη και πειθαρχία, σύντομα θα έχουμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε»

Newsroom
Μίτσελ: «Τάξη και πειθαρχία, σύντομα θα έχουμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε»

bet365

Ο Μίτσελ μίλησε για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που αγαπούν την ομάδα, την τάξη και την πειθαρχία που θέλει στην ομάδα του, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως σύντομα θα δούμε την ομάδα που θέλουν άπαντες στο Λιμάνι.

Απόψε στις 22.00, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Καραμπάχ σ' ένα ματς όπου η νίκη το ζητούμενο καθώς εκείνη θα αναζωπυρώσει τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα, είναι και το πρώτο ευρωπαϊκό ματς για τον Μίτσελ στον ερυθρόλευκο πάγκο μετά την επιστροφή του.

Ο Ισπανός κόουτς μάλιστα για τα «θέλω» τους από τους παίκτες και τόνισε ότι σύντομα θα «έχουμε την ομάδα που θέλουμε».

Ο Μίτσελ παραδέχθηκε πως δεν περίμενε ότι θα γύριζε τόσο γρήγορα στον Ολυμπιακό. Τόνισε πως έχει ζητήσει σεβασμό σε αυτό που κάνουν από τους παίκτες του και πίστη στους εαυτούς τους και επίσης ανέφερε πως «το όνειρό μου είναι να μείνω εδώ για πολύ καιρό».

Αναλυτικά όσα είπε στο match programme:

Για το πώς βίωσε το πρώτο ματς:

«Για εμένα ήταν μια συγκινητική στιγμή όταν πάτησα το πόδι μου στο γήπεδο και είδα τις αντιδράσεις του κόσμου με την ομάδα. Αυτός ο κόσμος ήταν πάντα στο ύψος των απαιτήσεων της ομάδας. Δεν είναι οπαδοί γιατί αγαπούν τη νίκη αλλά είναι οπαδοί γιατί αγαπούν τον Ολυμπιακό».

Για το τι ζητάει από τους παίκτες:

«Αυτό που θέλω πάνω από όλα είναι οι ποδοσφαιριστές να έχουν αυτοπεποίθηση και να ξέρουν πόσο ικανοί είναι. Χρειαζόμαστε τάξη, χρειαζόμαστε πειθαρχεία και από όλα θέλουμε να απαλλαχθούν από το άγχος. Αυτό θα τους κάνει καλύτερους. Τάξη και πειθαρχία για να παίξουν ποδόσφαιρο, αυτή είναι μια φανταστική συμπεριφορά.

Το πρώτο πράγμα που τους ζήτησα ήταν να συγκεντρωθούν σε αυτό που πρόκειται να κάνουμε όπως επίσης σεβασμό για όλα όσα κάνουμε. Ζήτησα να έχουν μεγάλη πίεση στον εαυτό τους».

Για το πότε εκτιμά ότι θα είναι η ομάδα στο 100% που θέλει:

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο και ελπίζουμε οι παίκτες να είναι μαζί μας. Πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε την ομάδα που θέλουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα