Ολυμπιακός: Ματς - κλειδί για την ευρωπαϊκή του συνέχεια με Καραμπάγκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ματς - κλειδί για την ευρωπαϊκή του συνέχεια με Καραμπάγκ

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Καραμπάγκ στο φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2) σε ένα παιχνίδι που κρίνει την περαιτέρω πορεία του.

Με τέσσερις απώλειες από την ευρωπαϊκή του λίστα θα πορευθεί για το παιχνίδι με τη Καραμπάγκ ο Ολυμπιακός. Εκτός θα είναι οι Μπα, Ελ Αραμπί, Ρέτσος και Βατσλίκ (όλοι λόγω τραυματισμών ενώ ο Τσέχος γκολκίπερ που έκανε χειρουργείο αντικαταστάθηκε από τον Πασχαλάκη) ενώ από τη λίστα της Ευρώπης έχει πάρει μεταγραφή ο Μανωλάς. Στον αριθμό αυτόν δεν βάζουμε τον Ανδρούτσο που έχει τεθεί εκτός των πλάνων και είναι στη β' ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ήττες με Ναντ εκτός έδρας και με Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη και άρα μηδέν βαθμούς. Θέλει δηλαδή τη νίκη με τη Καραμπάγκ για να έχει ελπίδες για τη συνέχειά του στο Europa League.

Μετά την προπόνηση της Τετάρτης (5/10), που έγινε στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη, ο προπονητής Μίτσελ - που θα κάνει το 2ο... ντεμπούτο του στην ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτή τη φορά - έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Βρσάλικο. Στην αποστολή μπήκαν Μαρσέλο, Ουί Τζο και Πασχαλάκης.

Η εικόνα του ομίλου

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3 (5' Χέφλερ, 25', 52' Γκρέγκοριτς)
Καραμπάγκ – Ναντ 3-0 (60' Κβουαμπένα, 65' Ζουμπίρ, 72' Γιάνκοβιτς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Φράιμπουργκ 6 5-1
2. Καραμπάγκ 3 4-2
-. Ναντ 3 3-4
4. Ολυμπιακός 0 1-5

Η 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – 6 Οκτωβρίου
Φράιμπουργκ – Ναντ
Ολυμπιακός – Καραμπάγκ

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα