Ολυμπιακός: Η δεύτερη «μάχη» στο Europa League με τη Φράιμπουργκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η δεύτερη «μάχη» στο Europa League με τη Φράιμπουργκ

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη (19.45, COSMOTE SPORTS 2) στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa.

Μετά την ήττα του με σκορ 2-1 από τη Ναντ στη Γαλλία ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στον όμιλό του στο Europa League. Αντίπαλός του αυτή τη φορά θα είναι η Φράιμπουργκ.

Η γερμανική ομάδα έρχεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη στην 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 19.45 (COSMOTE SPORTS TV 2).

Ο Κορμπεράν έχει προβλήματα για ακόμα ένα ματς του Ολυμπιακού με παίκτες όπως οι Ίνμπομ Χουάνγκ και Βαλμπουενά. Ο Κορεάτης ίσως κάνει μία τελευταία προσπάθεια να προλάβει το ματς έστω με το να είναι στον πάγκο αλλά τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του.

Σε σχέση με το αρχικό σχήμα ο Ισπανός είπε πως έχει καταλήξει στην 11άδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει σκεφτεί και το 4-3-3 (με τη Ναντ είχε ξεκινήσει με τρεις στόπερ) και ότι έχει στο μυαλό του τον Άβιλα ή τον Ρέτσο για το αριστερό άκρο της άμυνάς του με δεδομένη την εικόνα του Ρέαμπτσιουκ. Εφόσον προκύψει σχηματισμός για το 4-3-3 να μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο για Εμβιλά, Κούντε και Μπουχαλάκη στο κέντρο και τον Μπιέλ στα άκρα. Ο Ισπανός τεχνικός πάντως δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

8/9: Ναντ - Ολυμπιακός 2-1
15/9: 19:45 Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ
6/10: 22:00 Ολυμπιακός - Καραμπάχ
13/10: 19:45 Καραμπάχ - Ολυμπιακός
27/10: 22:00 Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός
3/11: 19:45 Ολυμπιακός - Ναντ

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα