Μπιέλ για Μαρσέλο και Χάμες: «Όταν υποδέχεσαι ποδοσφαιριστές τόσο υψηλού επιπέδου είναι σημαντικό για όλη την ομάδα»

Newsroom
Μπιέλ για Μαρσέλο και Χάμες: «Όταν υποδέχεσαι ποδοσφαιριστές τόσο υψηλού επιπέδου είναι σημαντικό για όλη την ομάδα»

bet365

Ο Πεπ Μπιέλ ρωτήθηκε τόσο για τον Μαρσέλο όσο και για τον Χάμες Ροντρίγκες στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Ολυμπιακού πριν τη Φράιμπουργκ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Πεπ Μπιέλ, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στον σύλλογο στη συνέντευξη Τύπου για τη Φράιμπουργκ. Ο Μπιέλ ρωτήθηκε και για τον Χάμες Ροντρίγκες, του οποίου τη μεταγραφή διαβάσατε πρώτοι στο Gazzetta (για την οποία προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν έχει επικοινωνήσει κάτι πάντως). Εκεί τόνισε για:

Το πόσο έτοιμος νιώθει για έναν τόσο απαιτητικό αγώνα: «Η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που ήρθα. Νιώθω πολύ καλά προετοιμασμένος και η ομάδα το ίδιο».

Τη Φράιμπουργκ: «Δεν έχουμε ξεκινήσει τόσο καλά όσο η Φράιμπουργκ. Είμαστε όμως Ολυμπιακός, έχουμε υψηλού επιπέδου παίκτες και θα το αποδείξουμε αύριο».

Τα 'νεκρά' διαστήματα που έχει στην απόδοσή του ο Ολυμπιακός: «Είναι αλήθεια πως μπορεί να συμβεί αυτό. Φυσικά θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην καλή απόδοσή μας. Στις καλές μας στιγμές και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

Το πόσο μπορεί να βελτιωθεί ήδη και μεταγραφές όπως των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες: «Για την πρώτη ερώτηση εγώ κοιτάζω να γίνομαι καλύτερος. Να βελτιώνομαι. Για το 2ο όταν υποδέχεσαι στα αποδυτήρια παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου είναι σημαντικό. Σημαντικό και καλό για την ομάδα. Όμως αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα