Κορμπεράν για το Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ: «Ανταγωνιστικοί και απαιτητικοί»!

Δημήτρης Τομαράς
Κορμπεράν για το Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ: «Ανταγωνιστικοί και απαιτητικοί»!

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη το βράδυ της Πέμπτης την Φράιμπουργκ και ο Κάρλος Κορμπεράν αναφέρθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Βαλμπουενά.

Ο Κάρλος Κορμπεράν αναγνωρίζει τη μεγάλη σημασία του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ. Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε για:

Τον Ίνμπομ Χουάνγκ και την 11άδα και εάν έχει αποφασίσει: «Ο Ίνμπομ συνεχίζει τη θεραπεία του και το νέο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν θα είναι διαθέσιμος. Για την 11άδα ναι έχω αποφασίσει».

Τη Φράιμπουργκ: «Εμείς κοιτάζουμε το πώς θα αντιμετωπίσουμε πιο καλά τη Φράιμπουργκ. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό. Απαιτεί το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης. Αυτό είναι το κίνητρο για κάθε παίκτη. Ότι θα αντιμετωπίζει απαιτητικά παιχνίδια και απαιτητικούς αντιπάλους».

Το πώς μπαίνει στα ματς η ομάδα: «Σε κάποια ματς έχουμε ξεκινήσει καλά όπως με τον Απόλλωνα. Μετά υπάρχουν ματς που σβήνει η ένταση. Υπάρχει ένας προπονητής που λέει πως τα πρώτα 90 λεπτά είναι τα πιο σημαντικά. Συμφωνώ με αυτόν τον προπονητή. Στο ποδόσφαιρο εάν μπεις καλά θα πρέπει να συνεχίσεις καλά. Εάν δεν μπεις καλά θα πρέπει να το αλλάξεις αυτό».

Τον Βαλμπουενά και τα μυϊκά προβλήματα: «Ο Βαλμπουενά δεν θα είναι μαζί μας. Έχει έναν μυϊκό τραυματισμό. Όχι σοβαρό αλλά δεν θα είναι μαζί μας. Όταν ήρθα στην ομάδα υπήρχαν προβλήματα μυϊκών τραυματισμών που προσπαθήσαμε να μειώσουμε. Η περίοδος της προετοιμασίας είναι σημαντική και επηρεάζει την αγωνιστική σεζόν. Μπορώ να ασχοληθώ με αυτά που μπορώ, να ελέγξω. Προσπαθήσαμε να μειωθούν οι τραυματισμοί και το έχουμε καταφέρει. Είναι τελείως διαφορετική η εβδομάδα με 2 αγώνες.

Το πιο όμορφο και απαιτητικό είναι να είμαστε σε 2 διοργανώσεις. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και είμαστε απαιτητικοί».

Τον Ελ Αραμπί και εάν θα επιμείνει στον Ουί Τζο: «Την ερώτηση θα την απαντήσω αύριο. Εάν έχει καλή παράδοση ο Αραμπί θα είναι καλό είτε μπει αλλαγή είτε είναι βασικός. Εμάς μας αρέσει να κρατάμε τις θετικές παραδόσεις και να αλλάζουμε τις αρνητικές».

Το εάν θα παίξει με τριάδα στόπερ ή τετράδα στην άμυνα: «Είτε με 3 στόπερ είτε με 4 αμυντικούς πίσω τα συστήματα τα χρησιμοποιώ το ίδιο και οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί. Το κριτήριο είναι η κατάσταση των παικτών. Το 2ο είναι ο αντίπαλος και για να δούμε με ποιό θα τον βλάψουμε παραπάνω».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα