Καταλά: «Είναι περίεργο το συναίσθημα να αποκλείεσαι στα πέναλτι, είμαι υπερήφανος»

Newsroom
Καταλά: «Είναι περίεργο το συναίσθημα να αποκλείεσαι στα πέναλτι, είμαι υπερήφανος»

bet365

Για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Καταλά.

Μπορεί ο Πίττας να έστειλε το ματς στην παράταση και να έσωσε, έστω και προσωρινά, την πρόκριση για τον Απόλλωνα Λεμεσού αλλά στο τέλος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στα πέναλτι.

Ο Ντέιβιντ Καταλά αναφέρθηκε στον αποκλεισμό και με τον τρόπο που ήρθε, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για την ομάδα του.

Το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ παράξενο συναίσθημα το να χάνεις στα πέναλτι. Νιώθουμε περήφανοι για την εμφάνισή μας σήμερα. Περήφανοι για τους παίκτες μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Τους ακούσαμε σήμερα»

Το εάν έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο: «Ναι πιθανώς να έπρεπε να ρισκάρουμε παραπάνω. Ίσως να έχετε δίκιο. Είχαμε όμως και παίκτες με πρόβλημα. Το καλύτερο ήταν να κρατάμε μπάλα και να μην ρισκάρουμε. Είδαμε πως και ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος. Στο τέλος είναι τα πέναλτι. Κρατάμε τα θετικά»

«Δεν έχει σημασία τι προτιμώ. Τώρα θα παίξουμε στο Conference και θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Τώρα αποκλειστήκαμε. Να δείξουμε και στη συνέχεια και τον χαρακτήρα και την νοοτροπία που είχαμε σήμερα»

Τον Ζράντι, τον Χ. Κυριάκου, τον Πίττα και τον Μαυρία που είχαν πρόβλημα: «Δεν ξέρω τι έχουν ακριβώς. Ο Χάμπος έχει πρόβλημα στον αστράγαλο. Τελειώσαμε τον αγώνα με χαμηλή ενέργεια. Ο Γιοβάνοβιτς, ο γκολκίπερ, είχε πρόβλημα και δεν μπορούσε να προπονηθεί. Είμαι περήφανος για αυτούς. Με αυτή τη νοοτροπία θα κάνουμε πολλά φέτος»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα