Ολυμπιακός: Οι Μασούρας και Κούντε έχουν τα περισσότερα λεπτά με Κορμπεράν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Μασούρας και Κούντε έχουν τα περισσότερα λεπτά με Κορμπεράν

bet365

Ο Έλληνας διεθνής winger και ο Καμερουνέζος χαφ είναι οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί περισσότερο με τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει ήδη κάνει τις πρώτες του επιλογές στα δύο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οπότε βγαίνει μία εικόνα επί των στοιχείων για τον Ολυμπιακό.

Αυτό που μπορεί να διακρίνει κανείς σύμφωνα με τα στοιχεία του Transfermarkt είναι πως υπάρχουν παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν σαφώς περισσότερο. Ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός έβαλε 259 λεπτά τον Μασούρα σε 2 αγώνες και έτσι ο 28χρονος είναι Νο1 στη σχετική λίστα. Δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής είναι ο Κούντε με 240 λεπτά. Για τον δε Μασούρα έχει λογική διότι είναι στα βασικά πλάνα του Ολυμπιακού.

Ο Κούντε όμως από την άλλη μέχρι πρότινος ήταν μεταξύ πάγκου και... αποχώρησης στην ομάδα, ωστόσο αυτό άλλαξε. Να σημειωθεί πως οι δύο πρώτοι της λίστας έπαιξαν όλο το ματς στη Μπρατισλαβα που είχε και καθυστερήσεις και παράταση. Ακολουθούν από πλευράς χρόνου με 210 λεπτά οι Παπέ Σισέ, Εμβιλά, Άβιλα, Βατσλίκ και Ρέαμπτσιουκ. Εκείνοι που έχουν παίξει πιο λίγο είναι οι Γκάρι Ροντρίγκες με 11 λεπτά και Κανέ με 49 λεπτά.

Οι παίκτες με τα περισσότερα λεπτά με Κορμπεράν στον Ολυμπιακό

1. Μασούρας με 259 λεπτά σε 2 αγώνες
2. Κούντε με 240 λεπτά σε 2 αγώνες
3. Παπέ Σισέ με 210 λεπτά σε 2 αγώνες
-. Εμβιλά με 210 λεπτά σε 2 αγώνες
-. Άβιλα με 210 λεπτά σε 2 αγώνες
-. Βατσλίκ με 210 λεπτά σε 2 αγώνες
-. Ρέαμπτσιουκ με 210 λεπτά σε 2 αγώνες

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα