Ολυμπιακός: Ο Κούντε πήρε τη θέση του Μαντί Καμαρά στην 11άδα και μπορεί να τον... οδηγήσει σε μεταγραφή

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Κούντε πήρε τη θέση του Μαντί Καμαρά στην 11άδα και μπορεί να τον... οδηγήσει σε μεταγραφή

bet365

Ο Αφρικανός διεθνής χαφ έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του στην ιεραρχία στο κέντρο τους Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη και να ελπίζει σε παραμονή.

Πιέρ Κούντε λοιπόν. Δεν έχει κάνει ματσάρες με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο η εικόνα του ακόμα και στη ρεβάνς με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα είναι τέτοια που να δημιουργεί προοπτική. Που να δημιουργεί ελπίδες ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό λειτουργώντας κυρίως ως οκτάρι.

Σε αυτή τη φάση ο Κούντε έχει δείξει πως πέρασε από πλευράς αγωνιστικής ιεραρχίας χαφ όπως οι Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη. Τον δε Μαντί ενδεχομένως να τον... σπρώχνει και προς την έξοδο με μεταγραφή με την παρουσία του.

Ο Ολυμπιακός βέβαια έχει και τον Χουάνγκ ως οκτάρι που προορίζεται για βασικός. Μέχρις ότου όμως αρχίσει να παίζει και να... ρολάρει αγωνιστικά ο Κούντε φαίνεται πως έχει αποκτήσει για τα καλά προβάδισμα για παρτενέρ του Εμβιλά.

Παρότι είναι ένας παίκτης που δεν του λείπουν τα λάθη ο Καμερουνέζος έχει το κάθετο παιχνίδι και τη σωστή πάσα. Στους δε δύο αγώνες με τη Σλόβαν είχε και συνδρομή σε γκολ. Στο 1-1 πήρε το κόρνερ από το οποίο προήλθε το τέρμα του Ελ Αραμπί. Στον αγώνα της Μπρατισλάβας είχε τη συνεργασία με τον Άβιλα απ' όπου προέκυψε το σουτ του Ζίνκερναγκελ για το 0-1 των Πειραιωτών. Προφανώς βέβαια και στα μείον του σε αυτό το ματς ήταν το πολύ κακό πέναλτί του. Το πέναλτι που έχασε στη δύσκολη διαδικασία που έφερε το 4-3 από τον Βαλμπουενά.

Στα 27 του χρόνια ο Κούντε φέτος έχει 3 συμμετοχές στον Ολυμπιακό. Επί Κορμπεράν ο Κούντε ήταν βασικός και στο Φάληρο με Σλόβαν και στη ρεβάνς. Και ελπίζει πως θα καταφέρει να μείνει τελικώς στο ρόστερ των Πρωταθλητών.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα