Χάος στο Παρτιζάν - ΑΕΚ Λάρνακας, οπαδοί ανάγκασαν τους Σέρβους να βγάλουν τις φανέλες και να φωνάξουν κατά της διοίκησης (vids)

Newsroom
Χάος στο Παρτιζάν - ΑΕΚ Λάρνακας, οπαδοί ανάγκασαν τους Σέρβους να βγάλουν τις φανέλες και να φωνάξουν κατά της διοίκησης (vids)

bet365

Ντροπιαστικές σκηνές στο γήπεδο της Παρτιζάν μετά το 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ που σηματοδότησε τον αποκλεισμό των Σέρβων από τη διοργάνωση.

Οπαδοί έπαιξαν ξύλο με την αστυνομία στις κερκίδες, μαινόμενοι χούλιγκαν ζήτησαν τα ρέστα από τους παίκτες της Παρτιζάν μετά τη λήξη του αγώνα, παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας που είχε στο παρελθόν αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα χτύπησε φωτορεπόρτερ που φέρεται να τον έβριζε κατά τη διάρκεια του ματς. Χάος.

Σύμφωνα με τα σέρβικα Μέσα, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα της Παρτιζάν με την ΑΕΚ Λάρνακας, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Σέρβων «μύριζε μπαρούτι», με τους οπαδούς να έρχονται σε συμπλοκή με την αστυνομία στις εξέδρες.

Μετά το τέλος του αγώνα και τον αποκλεισμό των «ασπρόμαυρων» η νοσηρή ατμόσφαιρα κορυφώθηκε με τους παίκτες να βρίσκονται στο στόχαστρο των πιο ένθερμων οπαδών της ομάδας στη νότια κερκίδα.

Οι Grobari, όπως λέγεται ο πιο μεγάλος σύνδεσμος οργανωμένων της Παρτιζάν, πίεσαν τους παίκτες να φωνάξουν κατά της διοίκησης, κάτι που οι ίδιοι δεν ήταν πρόθυμοι να κάνουν. Στη συνέχεια τους ανάγκασαν να βγάλουν τις φανέλες και τους εξύβρισαν. Οι παίκτες στάθηκαν σε σειρά άπραγοι, ενώ οι εξαγριωμένοι οπαδοί ζητούσαν εξηγήσεις.

Ο εφιάλτης όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς όπως αναφέρει η telegraf.rs στη συνέχεια οι οπαδοί πήγαν στον εξωτερικό χώρο των αποδυτηρίων όπου χτυπούσαν τα τζάμια και συνέχισαν τις απειλές και τις βρισιές.

grobari

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα