Ολυμπιακός: Όλα για όλα για την πρόκριση στη Μπρατισλάβα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Όλα για όλα για την πρόκριση στη Μπρατισλάβα

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα στη ρεβάνς του 1-1 για το Europa League με μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός που θα έχει αγωνιστικά προβλήματα και για αυτό το ματς (εκτός πλάνων οι Βρσάλικο, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκες και Ανδρούτσος) με τη Σλόβαν (στη Μπρατισλάβα αυτή τη φορά) είχε μείνει στο 1-1 στο Φάληρο. Οι παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν επιζητούν τη νίκη - πρόκριση με τη Σλόβαν και ενώ στην επόμενη φάση θα τους περιμένει ο Απόλλωνας Λεμεσού εφόσον τα καταφέρουν.

Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 21.30 (COSMOTE SPORTS TV 1 και LIVE ενημέρωση στο Gazzetta). Ο Ισπανός τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή και εκτιμάται πως θα προσεγγίσει τον αγώνα με ένα 4-3-3.

Από πλευράς εκτίμησης λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βατσλίκ και η τετράδα άμυνας θα είναι με Άβιλα, Σισέ, Μπα και Ρέαμπτσιουκ και τον Μανωλά να διεκδικεί θέση. Κέντρο με Εμβιλά, Κούντε και από εκεί και πέρα εάν ο Μασούρας είναι στο 100% τότε να πάει ο Ζίνκερναγκελ μπροστά από τους δύο χαφ και οι Μασούρας και Ραντζέλοβιτς μαζί με τον Ελ Αραμπί να είναι οι τρεις της επίθεσης.

Εάν τώρα ο Μασούρας δεν είναι ΟΚ τότε να βρεθεί τρίτος χαφ στον άξονα (Μπουχαλάκης ή άλλη επιλογή από τις διαθέσιμες) και να πάει στα άκρα ο Δανός με τον Ραντζέλοβιτς. Το 4-2-3-1 είναι μία επιλογή αλλά μάλλον όχι για πρώτο πλάνο.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα