Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς χτυπά την πόρτα της 11άδας ενώ με Μαρτίνς ήταν εκτός βασικών πλάνων (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς χτυπά την πόρτα της 11άδας ενώ με Μαρτίνς ήταν εκτός βασικών πλάνων (vids)

bet365

Ο Κάρλος Κορμπεράν σκέφτεται πως θα χρειαστεί την ταχύτητα και την ένταση με την οποία παίζει ο Σέρβος winger και στη ρεβάνς με Σλόβαν.

Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τους παίκτες του έπιασαν ξανά δουλειά από το Σάββατο στον Ολυμπιακό για την κρίσιμη ρεβάνς της 11ης Αυγούστου με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα. Σε αυτό το ματς φαίνεται πως ο Κάρλος Κορμπεράν θα κάνει ορισμένες αλλαγές.

Ένας παίκτης που διεκδικεί για τα καλά θέση βασικού (είτε αντί του Μασούρα είτε αντί του Ζίνκερναγκελ) είναι ο Σέρβος εξτρέμ Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος από εκεί που ήταν εκτός των βασικών πλάνων με Μαρτίνς ως προς το αγωνιστικό σκέλος πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τον Κορμπεράν παίζοντας ως αλλαγή στον αγώνα με τη Σλόβαν στο Φάληρο με το 1-1. Ο 24χρονος Ραντζέλοβιτς από εκεί λοιπόν που δεν έπαιζε βρίσκει έναν ρόλο μέσα στην ομάδα και έχει φτάσει στο σημείο να χτυπάει την πόρτα της 11άδας για τον επαναληπτικό στη Σλοβακία.

Ο 39χρονος Ισπανός κόουτς ποντάρει στην ταχύτητα και την ένταση που παίζει ο Ραντζέλοβιτς που ωστόσο θα πρέπει να βελτιώσει την τελική του προσπάθεια και γενικά τις αποφάσεις του για τις τελικές επιλογές του. Φαίνεται όμως πως ο Σέρβος εξτρέμ θα έχει μία ακόμα ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που είναι όντως κλασικός εξτρέμ και που θα προσπαθεί να κάνει το κάτι διαφορετικό, ωστόσο για να βρει χώρο στο ρόστερ του συλλόγου για τη νέα σεζόν η εικόνα του θα πρέπει να είναι σαφώς πιο καλή.

Εάν την αξιοποιήσει ή όχι αυτή του την ευκαιρία μένει να φανεί σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός κινείται για να πάρει τουλάχιστον έναν εξτρέμ (μπορεί να κλείσει και δύο εξτρέμ εν τέλει). Ο Ραντζέλοβιτς πάντως έχει βάλει σημαντικά γκολ στον Ολυμπιακό. Γκολ όπως με Κράσνονταρ αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα