Ολυμπιακός: Οι πιθανές αλλαγές του Κορμπεράν για τη ρεβάνς στη Μπρατισλάβα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι πιθανές αλλαγές του Κορμπεράν για τη ρεβάνς στη Μπρατισλάβα

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έχει αρχίσει ήδη να κάνει την προεργασία του για τον επαναληπτικό της 11ης Αυγούστου για τον Ολυμπιακό με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα.

Ο Κάρλος Κορμπεράν είδε πράγματα που του άρεσαν στο Ολυμπιακός - Σλόβαν όπως τη διάθεση αρκετών παικτών του και την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά το 0-1. Είδε όμως και θέματα τόσο στο κέντρο όσο και από πλευράς δημιουργίας όσο και στα μετόπισθεν και σε επίπεδο αντιδράσεων.

Ο Ισπανός έχει εξαρχής διευκρινίσει πως θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει τη μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο στα πόδια της. Αντιλαμβάνεται πως αυτό δεν είναι πάντα εύκολο αλλά σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός ως εικόνα έχει μία... απόσταση από τα... θέλω του.

Τώρα σχετικά με την 11άδα του πρώτου αγώνα είναι πιθανό να προκύψουν ακόμα και τέσσερις αλλαγές.

Μία στον άξονα με τον Μαντί Καμαρά να βγαίνει εκτός αρχικού σχήματος για να επιλεγεί μία εκ των άλλων λύσεων (Αγκιμπού Καμαρά και Μπουχαλάκης). Μία δεύτερη για το ένα εκ των δύο άκρων στην επίθεση (ίσως και για τα δύο) και μία για τη θέση του φορ. Πιθανώς να μπορούσε να γίνει και μία στο κέντρο της άμυνας όμως εκεί η εναλλακτική είναι ο Ουσεϊνού Μπα.

Σε σχέση με τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν θέση βασικού διεκδικούν οι Ροντρίγκες, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί. Οι Βρσάλικο και Μανωλάς δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι για τον επαναληπτικό ενώ πρόβλημα είχε και ο Ανδρούτσος. Επίσης από την υπάρχουσα λίστα άλλος κλασικός αριστερός μπακ πλην του Ρέαμπτσιουκ δεν υπάρχει. Εάν ο Βρσάλικο ήταν ΟΚ τότε ίσως ο Άβιλα να μπορούσε να μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Θυμίζουμε πιο κάτω τη λίστα της Ευρώπης:

ΛΙΣΤΑ Α

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Παπέ Σισέ, Ελ Αραμπί, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ, Άβιλα και Ουσεϊνου Μπα.

ΛΙΣΤΑ Β

Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

* Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός είχε ρεπό και έτσι η προετοιμασία για τη Σλόβαν θα αρχίσει το Σάββατο.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα