Ο Νίμπεργκ ορίστηκε στο Σλόβαν - Ολυμπιακός, Βρετανοί σε Λεωφόρο και «Κλεάνθης Βικελίδης»

Newsroom
Ο Νίμπεργκ ορίστηκε στο Σλόβαν - Ολυμπιακός, Βρετανοί σε Λεωφόρο και «Κλεάνθης Βικελίδης»

bet365

Ο άπειρος Άγγλος διαιτητής Πίτερ Μπανκς θα σφυρίξει στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο. Ο Σκωτσέζος Τζον Μπίτον θα διευθύνει τον αγώνα του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Σουηδός Νίμπεργκ στο Σλόβαν - Ολυμπιακός.

Η UEFA ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τις ρεβάνς των αναμετρήσεων για τον Γ' προκριματικό γύρο σε Conference League και Europa League (11/8) με τους αγώνες του Παναθηναϊκού και του Άρη να τις αναλαμβάνουν «βρετανικές» σφυρίχτρες.

Την αναμέτρηση του Τριφυλλιού με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο (20:30) θα διευθύνει ο άπειρος σε ευρωπαϊκά ματς, Άγγλος διαιτητής Πίτερ Μπανκς, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στον δρόμο ελληνικής ομάδας. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντάνιελ Κουκ και Γουέιντ Σμιθ, με τέταρτο τον Ρόμπερτ Τζόουνς.

Όσον αφορά τη ρεβάνς του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:00) η UEFA όρισε τον σαφώς πιο έμπειρο Τζον Μπίτον. Ο Σκωτσέζος είχε σφυρίξει πρόσφατα στην νίκη της Εθνική στην έδρα του Κοσόβου για το Nations League. Βοηθοί του Μπίτον θα είναι οι Ντάνιελ ΜακΦαρλέιν – Ντάγκλας Πότερ και τέταρτος ο Στιβ ΜακΛιν.

Τέλος το ματς του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα (21:30) θα σφυρίξει ο 33χρονος Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπέιγκι - Σέντερκβιστ και τέταρτο τον Λάντεμπεκ. Ο Σκανδιναβός «ρεφ» είχε βρεθεί στον δρόμο των Πειραιωτών στην εντός έδρας νίκη με 4-2 επί της PSV για τους «32» του Europa League τον Φεβρουάριο του 2021.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα