Ολυμπιακός: Οι δοκιμές ήταν με τριάδα πίσω αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα δείχνουν τετράδα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι δοκιμές ήταν με τριάδα πίσω αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα δείχνουν τετράδα

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει δοκιμές με τρεις πίσω όμως τα προβλήματα που έχει στο αγωνιστικό σκέλος στον Ολυμπιακό ενδέχεται να τον οδηγήσουν σε τετράδα.

Παραμονές του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ισπανός προπονητής, Κάρλος Κορμπεράν, στην πρώτη του συνέντευξη ως τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε πως έχει αποφασίσει για την 11άδα. Ωστόσο έχοντας τα προβλήματα με Χουάνγκ, Βρσάλικο και Μανωλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Οι δοκιμές των προηγούμενων ημερών ήταν με τριάδα στα μετόπισθεν με Βρσάλικο, Σισέ και Σωκράτη. Μόνο που ο Βρσάλικο έχει πρόβλημα και μένει να κριθεί εάν θα είναι ΟΚ. Ο Χουάνγκ υπολογιζόταν ακόμα και για βασικός, οπότε και εκεί υπάρχει θέμα (ο Κορέατης έμεινε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας διότι η ρωσική Ομοσπονδία καθυστέρησε να στείλει τα απαιτούμενα έγγραφα για την κάρτα του).

Για να μπορέσει να επιλέξει τριάδα πίσω ο Ισπανός θα πρέπει να βγαίνουν τα... κουκιά αριθμητικά και εδώ δεν βγαίνουν τόσο απλά και εύκολα ακόμα και με τον Μπα στη λίστα. Και αυτό διότι εφόσον ο Μανωλάς θα είναι δύσκολα διαθέσιμος ουσιαστικά μένουν τρεις καθαροί στόπερ: Σισέ, Σωκράτης και Ουσεϊνού Μπα.

Στο δε 3-4-3 (που θα μπορούσε να γίνει 4-3-3 στη διάρκεια του ματς) στα δύο άκρα προορίζονταν οι Ρέαμπτσιουκ και ένας εκ των Άβιλα - Ραντζέλοβιτς. Ιδανικά δηλαδή εάν ξεκινούσε βασικός ο Βρσάλικο εάν γυρνούσε σε τετράδα να έπαιζε μετά ο Σέρβος μπροστά ως εξτρέμ. Τώρα εφόσον ο Κορμπεράν καταλήξει στο 4-3-3 ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και η τετράδα πίσω θα είναι με Σισέ, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ και Άβιλα εφόσον δεν τα καταφέρει ο Βρσάλικο.

Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Μαντί Καμαρά και τον Αγκιμπού να έχει πιθανότητες (αλλιώς υπάρχουν επιλογές όπως των Μπουχαλάκη και Κούντε) και μπροστά Ζίνκερναγκελ (ή άλλη επιλογή από εξτρέμ), Μασούρας και Ελ Αραμπί. Προφανώς για την επίθεση υπάρχει και ο Τικίνιο.

Θυμίζουμε πιο κάτω την ευρωπαϊκή λίστα:

ΛΙΣΤΑ Α

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ, Άβιλα και Ουσεϊνου Μπα.

ΛΙΣΤΑ Β

Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης και Τσέλιος.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα