UEFA: Εκρυψε το πανό που σήκωσαν οι παίκτες της Νάπολι και της Μπαρτσελόνα κατά του πολέμου στην Ουκρανία

Κώστας Τόπας
UEFA: Εκρυψε το πανό που σήκωσαν οι παίκτες της Νάπολι και της Μπαρτσελόνα κατά του πολέμου στην Ουκρανία

bet365

Πριν τη σέντρα, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Νάπολι έστειλαν μήνυμα κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, κρατώντας πανό με τις λέξεις «σταματήστε τον πόλεμο», χωρίς ωστόσο η UEFA να επιλέγει να το δείξει στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Εκατοντάδες Ουκρανοί στρατιώτες έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα, ενώ τρομακτικά βίντεο δείχνουν πολλαπλές εκρήξεις και ρωσικά αεροσκάφη να εκτοξεύουν πυραύλους σε περιοχές και σε πολλά αεροδρόμια Ουκρανίας.

Ομάδες σε όλη την Ευρώπη έδειξαν την υποστήριξή τους στην Ουκρανία πριν από τους αγώνες τους. Οπως η Νάπολι με την Μπαρτσελόνα. Πριν τη σέντρα, οι παίκτες των δύο ομάδων έστειλαν μήνυμα κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, κρατώντας πανό με τις λέξεις «σταματήστε τον πόλεμο».

Ωστόσο, η UEFA, διοργανώτρια της διοργάνωσης αλλά και υπεύθυνη για την παραγωγή των αγώνων, δεν έδειξε ποτέ στους τηλεοπτικούς δέκτες του πλάνο, αποφασίζοντας να μεταδώσει εκείνη τη στιγμή τη σύνθεση των ομάδων. Γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις...

@Photo credits: ESPN Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα