Ολυμπιακός: Λίγες οι αλλαγές σε σχέση με ΟΦΗ για την Αντβέρπ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Λίγες οι αλλαγές σε σχέση με ΟΦΗ για την Αντβέρπ

bet365

Το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να κάνει μεγάλες ή ιδιαίτερες αλλαγές με την Αντβέρπ σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το εκτός έδρας ματς με την Αντβέρπ την Πέμπτη (19.45, COSMOTE SPORTS TV 3) για το Europa League. Ένα παιχνίδι - που η ομάδα του Μαρτίνς θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του - το οποίο αποτελεί στόχο για τους Πειραιώτες διότι εφόσον νικήσουν και ηττηθεί η Αϊντραχτ μπορούν να πάρουν την πρωτιά στον όμιλό τους.

Σε σχέση με τα αγωνιστικά σχέδια του κόουτς Μαρτίνς τα δεδομένα θα αρχίσουν να προκύπτουν από σήμερα Δευτέρα καθώς την Κυριακή είχε δοθεί ρεπό. Παρόλα αυτά συγκριτικά με το ΟΦΗ - Ολυμπιακός ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμάται πως δεν θα κάνει πολλές ή μεγάλες αλλαγές. Θέση για το αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Μαντί Καμαρά αντί των Ουσεϊνού Μπα και Μπουχαλάκη.

Με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με 4-2-3-1. Ο Βατσλίκ ήταν κάτω από τα γκολπόστ. Η τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά συγκροτήθηκε από Λαλά, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Μπουχαλάκης και Εμβιλά συνέθεσαν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Πίσω από τον Αραμπί πήραν θέση οι Ρόνι Λόπες (δεξιά), Μασούρας (αριστερά) και Αγκιμπού Καμαρά (μέση). Σε σχέση με τα πρόσωπα αυτά ίσως ο Σωκράτης λοιπόν πάρει τη θέση του Μπα και ο Μαντί Καμαρά του Μπουχαλάκη. Δεν αναμένονται δηλαδή πάνω από 2 αλλαγές σε πρόσωπα αναφορικά με την 11άδα με τον ΟΦΗ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Αντβέρπ 2-2
Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

1.Αϊντραχτ Φρ. 9-5 11
2. Ολυμπιακός 7-5 9
3. Φενερμπαχτσέ 6-7 5
4. Αντβέρπ 5-10 2

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/12)

Αντβέρπ – Ολυμπιακός
Φενερμπαχτσέ - Αϊντραχτ

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα