Μαρινάκης: «Ελλάδα, Θρύλος και Θρησκεία μέσα στην Τουρκία»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης: «Ελλάδα, Θρύλος και Θρησκεία μέσα στην Τουρκία»! (vid)

bet365

Φανερά συγκινημένος ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε για τη σημασία της νίκης των Πειραιωτών με τη Φενέρ και αυτό το 3-0.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV για το σπουδαίο 3-0 του Ολυμπιακού με τη Φενέρ σχολίασε σχετικά: «Έχει μεγάλη σημασία αυτή η νίκη μας μες στην Πόλη. Στην Πόλη μας. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και αφιερώμενο στους Έλληνες. Έλλαδα, Θρύλος και Θρησκεία μες στην Τουρκία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας. Αυτήν την επιτυχία θα τον θυμόμαστε για χρόνια.

Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν όμως από απόψε το βράδυ. Έχουμε το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θέλουμε νίκη. Στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Να το βλέπουν αυτό όποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Είναι μία τεράστια νίκη και την αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες. Μία μεγάλη νίκη μες στην Πόλη».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη (που έκανε και post για τον αγώνα):

Σίγουρα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη εδώ μέσα στην Πόλη. Στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 αλλά όταν κερδίσαμε στο μπάσκετ. Μέσα εδώ στην Κωνσταντινούπολη. Για εμάς - κοιτάξτε - αυτό ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Είναι απλό. Είναι μερικές λέξεις.

Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα. Είμαστε πάρα πλύ χαρούμενοι για αυτό. Ευχαριστούμε τους παίκτες μας. Τον προπονητή μας. Το προπονητικό team. Παίξαμε δυνατά. Παίξαμε όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και αυτήν την επιτυχία θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Όμως οι πανηγυρισμοί τελειώνουν σήμερα το βράδυ. Την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, ενωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να νικήσουμε.

Εμείς δεν σταματάμε ξέρετε και στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Αυτό πρέπει να το βλέπουν ορισμένοι φίλοι μας που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα γιατί αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού είναι μία μεγάλη ομάδα. Αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες και από ένα πολύ καλό προπονητή και από μία διοίκηση που κάθε μέρα είναι δίπλα σε όλους και λύνει προβλήματα. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό μας όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ελλάδα μας και στην Ευρώπη. Επαναλαμβάνω σήμερα είναι μία τεράστια νίκη αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες εδώ μέσα στην Πόλη μας.


 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα