Ολυμπιακός: Κερδίζει έδαφος το 4-3-3 αλλά ο Μαρτίνς έχει ακόμα προβληματισμούς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Κερδίζει έδαφος το 4-3-3 αλλά ο Μαρτίνς έχει ακόμα προβληματισμούς

bet365

Ο σχηματισμός με τρεις χαφ δείχνει να μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τον Μαρτίνς για το Φενέρ - Ολυμπιακός όμως υπάρχουν ακόμα ανοιχτά μέτωπα.

Παρότι ο Πορτογάλος τεχνικός ουσιαστικές δοκιμές δεν έχει κάνει ακόμα στους πρωταθλητές Ελλάδας (τη Δευτέρα το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία και αποκατάσταση κυρίως) το 4-3-3 δείχνει να κερδίζει έδαφος για το Φενέρ - Ολυμπιακός. Για έναν σχηματισμό με Καμαρά - Εμβιλά - Μπουχαλάκη στον άξονα. Με αουτσάιντερ δηλαδή τον Κούντε, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι της Τρίπολης.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και προβληματισμοί του Μαρτίνς για το ματς στην Τουρκία. Πρώτος το ποιος θα παίξει δεξιά με τους Καρμπόβνικ και Ανδρούτσο να διεκδικούν μία θέση (θα είναι έκπληξη σε αυτή τη χρονική συγκυρία εάν μπει.. σφήνα ο Λαλά). Ο δεύτερος εάν θα διατηρήσει τον Ονιεκούρου μπροστά, δηλαδή στην επίθεσή του και στο ένα εκ των δύο άκρων και ο τρίτος εάν πρέπει να κόψει τη... φόρα του Τικίνιο που σκοράρει διαρκώς ή να χρίσει βασικό τον Ελ Αραμπί, τον βασικό του στράικερ.

Ο Τικίνιο ως γνωστόν έχει βάλει 3 γκολ σε δύο αγώνες στη σειρά. Σκόραρε 2 φορές με Απόλλωνα και 1 φορά με τον Αστέρα. Σε πρώτη φάση τα πιο δυνατά φαβορί για την 11άδα - βγάζοντας στην άκρη τους παραπάνω προβληματισμούς - φαίνεται να είναι οι Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης και Μασούρας. Προφανώς όμως μέσα από τις προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης θα φανούν περισσότερα.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα