Άντερλεχτ: Με Αζάρ και Σίμιτς στην Αθήνα, εκτός Λεονί και Εντιαγέ

Newsroom
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

bet365

Η βελγική ομάδα θα βρεθεί στη χώρα μας για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ (28/8, 21:00), έχοντας στην αποστολή της τους Αζάρ και Σίμιτς αλλά όχι τους Λεονί και Εντιαγέ που δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα.

Έτοιμη να επισκεφθεί την OPAP Arena για την αυριανή (28/8, 21:00) ρεβάνς με την ΑΕΚ, με φόντο το εισιτήριο για τη League Phase του Conference League είναι η Άντερλεχτ.

Ο βελγικός σύλλογος πήρε το αεροπλάνο για Αθήνα, με σκοπό να πάρει την πρόκριση, έπειτα από το 1-1 του πρώτου αγώνα. Ο Μπέσνικ Χάσι, άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, έχει κανονικά στα πλάνα του τον Τοργκαν Αζάρ, αλλά και τον Γιαν-Κάρλο Σίμιτς, που επέστεψε από τραυματισμό στο γόνατο, αλλά η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Τεό Λεονί, Μούσα Εντιαγέ, και οι τραυματίες Κίλιαν Σαρντέλα και Ιλάι Καμαρά.

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα