Τελικός Conference League: Η σκέψη Μεντιλίμπαρ για 11άδα... copy paste με την Αστον Βίλα (vid)

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Βάσκος τεχνικός έχει στις σκέψεις του το να παρατάξει με τη Φιορεντίνα στον σπουδαίο τελικό της 29ης Μαϊου στην OPAP Arena την ίδια ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με την Αστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός σε αυτό το... επικό 2-4 στην Αγγλία με την Αστον Βίλα στον πρώτο του ever ημιτελικό του σε επίπεδο Ευρώπης (για τον θεσμό του Conference League) είχε κατεβάσει 11άδα με Τζολάκη στο τέρμα, άμυνα με Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσο και Ροντινέι, κέντρο με Εσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο, άκρα με Φορτούνη και Ποντένσε και φορ τον Ελ Καμπί. Αυτήν ακριβώς την 11άδα έχει ήδη κατά νου ο κόουτς Μεντιλίμπαρ ωστόσο η τελική του απόφαση θα προκύψει μέσα από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Από τους παραπάνω παίκτες εκείνος που ταλαιπωρήθηκε παραπάνω λόγω του διαστρέμματός του από τον αγώνα στο Μπέργμιχαμ ήταν ο Αργεντίνος μπακ Φρανσίσκο Ορτέγα. Γενικότερα πάντως το 4-3-3 δείχνει η επικρατέστερη διάταξη και για τον σπουδαίο τελικό της 29ης Μαϊου με τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα