Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η σκληρή δουλειά των παικτών του Μεντιλίμπαρ για τον μεγάλο τελικό με τη Φιορεντίνα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τον μεγάλο τελικό με τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου έχοντας και τον Ορτέγα σε φουλ ρυθμούς.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τομαράς και Νότης Χάλαρης

Άρχισε η σκληρή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις για τον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες βέβαια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά από ένα ρεπό δύο ημερών (Τρίτη και Τετάρτη). Στην ανοιχτή για τα ΜΜΕ προπόνηση που έγινε στο Καραϊσκάκη και με τον Ορτέγα να είναι και αυτός σε φουλ ρυθμούς.

Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες του πριν την έναρξη της προπόνησης που διεξήχθη κάτω από πολύ καλό καιρό αλλά και με αρκετή ζέστη καθώς και με πολύ καλό κλίμα - όπως πάντα - μεταξύ των παικτών. Στη συνέχεια ο Βάσκος χώρισε τους παίκτες του σε υποομάδες προκειμένου να δουλέψει πάνω σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ανάπτυξης. Όπως επίσης και σε ασκήσεις σε περιορισμένο χώρο για πίεση πάνω στη μπάλα.

Τα υπογκρούπ που είχε ο Μεντιλίμπαρ στις ασκήσεις ήταν:

  • Αλεξανδρόπουλος, Κάρμο, Ποντένσε, Καρβάλιο, Ροντινέι, Ελ Αραμπί, Φορτούνης και Αποστολόπουλος
  • Ζέλσον, Ελ Κάμπι, Βέζο, Καμπράλ, Μπιανκόν, Έσε, Ντόι, Ορτέγα και Ναβάρο
  • Ρίτσαρντς, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Κίνι, Όρτα, Τσικίνιο, Μασούρας και Ρέτσος

Μετά τις ασκήσεις κυκλοφορίας έγινε και μίας μορφής διπλό αλλά όχι με όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Στην ομάδα με τους ροζ ήταν οι Ρίτσαρντς, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Κίνι, Όρτα, Τσικίνιο, Μασούρας και Ρέτσος και η άλλη ομάδα ε σκούρο μπλε ήταν οι Αλεξανδρόπουλος, Κάρμο, Ποντένσε, Καρβάλιο, Ροντινέι, Ελ Αραμπί, Φορτούνης και Αποστολόπουλος. Μπαλαντέρ ήταν ο Ναβάρο. Εννιά παίκτες δεν μετείχαν αρχικά σε αυτό το δίτερμα. .Ηταν οι: Ζέλσον, Ελ Καμπί, Βέζο, Καμπράλ, Μπιανκόν, Έσε, Ντόι, Ορτέγα και Παπαδούδης. Στη συνέχεια έβαλε και αυτή την ομάδα που ήταν εκτός και έβγαλε την ομάδα του Φορτούνη. Ο Τζολάκης ήταν με την ομάδα με τις ροζ 'σαλιάρες' και ο Πασχαλάκης με τους σκούρους μπλε.

Ο Παπαδούδης από την άλλη ήταν στην ομάδα που μπήκε μετά και ενώ στο 2ο δίτερμα σκόραραν οι Γιόβετιτς και Ναβάρο, όπως και ο Ρίτσαρντς έπειτα από εξαιρετική ενέργεια αλλά και ο Μασούρας. Λίγο πιο μετά ξαναμπήκε η ομάδα του Φορτούνη. Στο 3ο δίτερμα σκόραρε και ο Ντόι που είχε τοποθετηθεί στο κέντρο μαζί με τον Εσε.

Στην προπόνηση μετείχε και ο Αποστολόπουλος αλλά και ο Μπιανκόν (που είχε κάνει διπλή επέμβαση και τώρα έχει επανέλθει). Οι τερματοφύλακες των Πειραιωτών φυσικά δούλεψαν χωριστά σε επίπεδο προγράμματος σε θέματα αντιδράσεων σε κοντινά σουτ ή και σε εκτελέσεις πέναλτι. Οι προπονήσεις των Πειραιωτών θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και ενώ μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν αγωνιστικά ζητήματα. Ο Μεντιλίμπαρ έχει ήδη αρχίσει πάντως να σκέφτεται τα σχέδια της 11άδας του έχοντας πολύ συγκεκριμένα ερωτηματικά (αριστερός μπακ και τρίτος χαφ ή άλλος μεσοεπιθετικός).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα