Φιορεντίνα: Οι οπαδοί της ετοιμάζουν κορεό για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Newsroom
curva-fiesole_0

bet365

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι οργανωμένοι οπαδοί της Φιορεντίνα προετοιμάζουν εδώ και καιρό μια εντυπωσιακή χορογραφία για τον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Φιορεντίνα αγωνίζεται απόψε (23/05) εκτός έδρας στο Κάλιαρι για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, χωρίς οπαδούς στο πλευρό της, καθώς η Curva Fiesole άσκησε δριμεία κριτική για τη διοργάνωση του αγώνα και την καθυστερημένη ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια.

Όμως όλη η προσοχή των οπαδών των «Βιόλα» είναι στραμμένη στον τελικό του Conference League στην Αθήνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα τοπικά media για το ταξίδι στην Ελλάδα έχουν δηλωθεί περίπου 9.500 άτομα και οι οργανωμένοι οπαδοί δουλεύουν εδώ και εβδομάδες πάνω σε μια εντυπωσιακή χορογραφία, το θέμα της οποίας θα παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να μπουν οι ομάδες στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα