Ολυμπιακός: Η αβεβαιότητα για Ορτέγα ενόψει ρεβάνς και η επιλογή του Ρίτσαρντς

Επιμέλεια:  Δημήτρης Τομαράς
Ο Ορτέγα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Αργεντίνος ακραίος μπακ του Ολυμπιακού βγήκε με τραυματισμό από το ματς του Villa Park και δεν είναι δεδομένο ότι θα προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης.

Στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αστον Βίλα ο Φρανσίσκο Ορτέγα έπαιζε με πρόβλημα από το α' μέρος (καθώς τραυματίστηκε και τουλάχιστον 2 φορές έμεινε στο έδαφος) και έγινε αλλαγή από τον Ρίτσαρντς. Μάλιστα ο Αργεντίνος είχε πάγο χαμηλά στο πόδι του στην ανάπαυλα. Οι πρώτες πληροφορίες δεν μιλούν για κάτι σοβαρό αλλά θα πρέπει να βγουν και οι εξετάσεις του.

Σε πρώτη φάση υπάρχει μία αβεβαιότητα για το εάν θα είναι ΟΚ ή όχι για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Conference League. Για τη ρεβάνς του 2-4 και το Ολυμπιακός - Αστον Βίλα. Εναλλακτικά εάν δεν τα καταφέρει υπάρχει ο Ρίτσαρντς που έπαιξε στο 2ο μέρος και μάλιστα από ένα σημείο και μετά βοήθησε και αρκετά την ομάδα του.

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα